Da-le un telefon sau treci pe la ei si roaga-i sa te gaseasca in registrul de programari. Noteaza-ti data. Nu cred ca sunt atit de absurzi sa iti pretinda biletul. In registrul lor sunt trecute datele tale.
Stiu cand trebuie sa merg (maine), dar am crezut ca o sa-mi ceara biletul acela, dar am o intrebare suplimentara, e nevoie de biletul de trimitere de la doctorul de familie sau de un act de identitate?
Intr-o lume normala ar trebui sa fie suficient ca iti dai numele, data si ora (macar aproximativa) a programarii si atit. Probabilitatea sa se furiseze un altul cu acelasi nume cu al tau e unu la un miliard. Si de ce ar face-o?
Well, ok, mersi de raspunsuri, o sa vad maine ce se va intampla, daca nu ma lasa fac reprogramare ***...
Daca ti-ai facut programare pentru analize decontate de casa de asigurari trebuie sa te prezinti cu biletul de trimitere de la medic si cardul de sanatate, daca vrei sa-ti faci doar niste analize si sa le platesti nu iti trebuie niciun bilet.
Biletul cu data si ora era pentru ca sa nu uiti tu, maine du-te intre orele 7-11 (cel tarziu) pentru recoltare. Cu cat mai repede cu atat mai bine, mai ales in cazul tau ca nu stii exact cand ai programarea. Daca o sa aiba timp de tine o sa iti recolteze daca nu o sa te cheme mai tarziu, cand ai programarea.
Multa sanatate.