| BAndreea12 a întrebat:

Buna ziua! I s-a mai intamplat cuiva ca dupa o raceala sa i se schimbe respiratia intr-un mod negativ? In sensul sa simtiti ca va apasa pe piept ceva si ca nu mai puteti respira cum trebuie, pe langa asta sa ramaneti cu nasul infundat. Am fost la un medic pneumolog, am luat tratament 3 luni, dar tot asa sunt, mi s-au mai ameliorat putin durerile in piept, in schimb nasul imi este incontinuu infundat si respir greu, iar cand nu mai pot respira, simt iar presiune pe piept.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Sjhxjcks a răspuns:

Mergi la medic pentru tratament și o consultatie

| BAndreea12 explică (pentru Sjhxjcks):

Asta am facut de 3 luni si in continuare o fac. Mi-am facut radiologie la plamani si mi s-a spus ca nu vede nimic si ca totul este normal. In lunile acestea mi-a schimbat tratamentul pentru ca i-am zis ca are doar un efect minim.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Încearcă nişte Olinth pentru nas sau Bixtonim.

| andreispeed250 a răspuns:

Ai facut radiografie?

| Sjhxjcks a răspuns (pentru BAndreea12):

Ai încercat la un alt medic? La o clinica privata? Poate intr-un alt oras pentru a primi o alta parere

Legat de respirația aceea ingreunata poți să mergi la un orlist
Poate este ceva la nivelul cavitatii nazale, si nu la plamani