Dacă nu vrei să te duci la spital, evită (cât poți!), sprijinul pe piciorul bolnav. În timpul mersului, folosește doar călcâiul. Poți încerca și imobilizarea degetului (cu o fașă) prin legarea acestuia de degetul vecin. Și ține o pungă cu gheață la nivelul regiunii (poți folosi și o pungă cu mazăre congelată), dar nu o aplica direct pe piele.
Să știi că era bine să ți se făcut o radiografie, pentru a vedea dacă e fractură sau nu... Când eu am avut în proporție de 80% degetul vânăt, pe deasupra era și umflat, a fost fractură.
Sper să te vindeci curând!
Dureaza ceva. Pune mereu comprese si fa masaj usor. Ai noroc ca e vara, poarta sandale.
Dureaza cam o saptamana pana poti merge cum trebuie, apoi te va mai durea putin o perioada daca il fortezi. Posibil sa ai si vreun oscior de acolo fisurat, dar nu e grav, se vindeca.
Multumescmult am fost vineri dimineata la spital si nu e nimic grav si am inceput sa merg cat de cat binemai ma doare un pic cand il fortez
Nu e nimic grav am fost la spital vineri dimineata si nu e fracturat cuma incerc sa nu mai merg schip ca nu mai ma doare asa de tare si nici vanat nu mai est. Merci mult.