| Adinutzzaa a întrebat:

Bună ziua! Ieri mi-am făcut 3 tatuaje. Mi-a spus să stau cu folia pe ele 2-3 zile. Întrebarea mea este dacă pot face duș cu folia pe ele? Și dacă se udă folia, o las să se usuce de la sine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

Nu face duș! Trebuie să stai cu el o săptămână așa până se prinde bine de tot! Tatuajul! Eu am 2 tatuaje pe brațul drept și pe mână!

Trebuie să-ți iei o cremă specifică pentru tatuaje pentru întreținerea lui! NU DA CU APĂ PE TATUAJUL PROSPĂT BĂTUT!

| darrio2007 a răspuns:

De ce nu l-ai intrebat pe ăla care ti-a facut tatuajul?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Deci. Încearcă să eviți zona. Sa nu ajungă apa acolo. Da, lasi folia aia acolo 3 zile, o dai jos, speli zona dar nu freci și după prin tamponare usuci zona(cu prosop de bucătărie din hartie)
Trebuie sa iei gel direct pentru tatuaje plus folie. Trebuie sa te dai cu crema respectivă și după să-ți pui folie(direct din ala ce e pentru tatuaje)
Dacă folosești folie de plastic, schimb-o la 2-4 ore și apoi de 2-3 ori în prima zi. Dacă folosești folie „second skin", ține-o 24-48 ore, apoi înlocuiește-o și păstreaz-o încă 3-5 zile.