Se poate de la curent, am mai patit si eu. Daca persista du-te la medic, poate sa fie ceva mai grav...
Eu am stat in jur de 6 ore pana am terminat call of duty modern warfare 3 in dificultatea HARD. (alaltaieri si ieri l-am terminat). Ti-l recomand e bun jocul.
Si mie mi-se intampla la fel. poate ai nevoie de un consult. poate ai nevoie de ochelari.
Te-a tras curentul.Schimbă locul pc-ului şi pune pe ambii ochi comprese călduţe cu ceai de muşeţel.
Daca nu spuneai ca ai PS3 nu ne dadeam seama ce ai. Ai facut conjunctivita cel mai probabil si e posibil sa se extinda si la celalalt ochi. Du-te la spital ca trebuie sa iti dea niste antibiotice
Statul la PC in exces dauneaza grav sanatatii!
Si nu e misto sau baza! Am vazut la stiri cum un tanar de 18 ani a facut accident vascular cerebral stand ore bune nemiscat in fata calculatorului.
La fiecare ora de stat la Pc e bine sa te misti macar 15 minute prin casa.
Asa e, si la ps3 zice ca e bine sa stai 15 minute pentru ca ochii sa mai ia o pauza dar nu prea respect programul. Nici toata ziua nu stau pentru ca mai am si alte treburi ma bucur pentru raspunsul tau hai noroc si numai bine.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: