| Nikitovic a întrebat:

Buna ziua Imi spuneti va rog din ce cauza cand fac un efort mai mare imi bate inima destul de tare si imi bubuie in cap mentionaz faptul ca de o luna, aproape nu faceam exercitii fizice caci am suferit pe baza nervoasa. Acum dupa o luna am vrut sa joc putin fotbal dar n-am fost in stare nici macar sa alerg, caci la fiecare 5 metri de alergare aveam nevoie sa ma odihnesc putin. Mi-e frica ca n-o sa mai pot sa joc fotbal si sa fac alte exercitii fizice. VA rog sa ma ajutati. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cosminjuve a răspuns:

Salut pentru inceput trebuie sa o iei usor daca zici ca nu am mai facut efort de o luna.Trebuie sa incepi cu niste alergari usoarecare sa nu te solicitefoarte tare, exercitile de alergare trebuiesc repetate zilnic pana vei reveni la forma de dinainte.Fotbalul dupa cum bine sti este un sport foarte solicitant care solicita aproape toti muschi iar de aceia nu e bine sa incepi asa dintr-o data, trebuie sa o iei incetu cu incetu. bafta!

| PatyKan a răspuns:

Poate ca te-ai simtit asa fiindca nu ai mai facut sport de atata timp, insa cred ca trebuie sa consulti un medic daca problemele continua! happy

| Nikitovic explică (pentru cosminjuve):

Multumesc frumos pentru raspuns, intr-devar m-ai ajutat!