Buna ziua,
Este posibil ca mama ta sa isi fisurat osul si o particica din el sa fi ramas intr-o zona neplacuta. Poate sa isi indoaie piciorul? Vanataie este normal sa aiba de la o lovitura.
Nu! Dacă era fisură sau fractură avea dureri groaznice imediat.Cred că cu algocalmin şi compresă cu apă rece în câteva zile scapă de dureri.Ar fi bine să o vadă medicul de familie. Sănătate!
S-ar putea sa fie doar o luxatie mai severa, dar ar trebuiisa mergeti la doctor, pentru orice eventualitate, poate fii ceva mai grav. Si iti si explic de ce nu a simtit durerea din momentul in care s-a lovit : Cateodata, cand corpul simte o durere atroce, acopera nervii cu un hormon secretat de corp, care impiedica nervii pentru o perioada determinata de timp sa trimita semnale dee durere catre creier. Asta am vazut la discovery Sper ca te-am ajutat Ureazai insanatosire grabnica mamei tale
Pai da ar trebui sa mearga la doctor sa nu fie ceva scrintit, dar pana o convingi spune-i sa puna geata sa nu se umfle.
Sper sa fie totul in regula!
Bafta! funda :-D
Da, chiar trebuie sa mearga la medic. Eu nu ma duc din orice chichita la spital, dar sunt riscuri daca nu se duce, in cazul mamei tale. Până atunci sa-si pună compresă cu apă stătută la picior. Au murit oameni din cazaturi, facand complicatii. Nu stiu daca nu-i vor trebui anticoagulante, chiar nu-i de glumă.
Daca nu vrea sa mearga la doctor, recomanda-i un vraci, o vrajitoare sau, cel mai bine, sa se roage de 3-4 ori pe zi la doamne-doamne sa se faca bine.
Am fost la doctor si s-a rezolvat cu ghips timp de 21 de zile.
Multumesc frumos tuturor celor care au raspuns, in cele din urma alegand sa ii dau fundita lui DLeonard. Intr-adevar, mama mea si-a fisurat osul, exact cum a spus si el.
Multumesc, din nou, tuturor!
Da asta a patit si gacicamea si dupa 3 zile mam dus cu ia la medic si mi-a zis ca e gravida si dupa am plecat si am lasat-o acolo dao in mama ei de proasta