Parerea si sfatul meu este sa mergi urgent la ea si sa ii spui ce se intampla.Te poate ajuta sa nu mai suferi atat.Momentan si eu am o durere de masea de mor si fac tratament cu Amoxicilina care este un antibiotic foarte bun si chiar il recomand.Doza depinde de varsta.
Posibil sa nu iti fi curatat locul bine si sa mai fi ramas ceva acolo, oricum din moment ce ai puroi e bine sa iei antibiotic, daca nu te duci la doctorita respectiva, du-te si intreaba la farmacie ce e bine sa iei
Daca doctorita care a facut extractia (banuiesc faptul ca ai luat legatura cu ea si stie ce se intampla cu tine) nu a prescris absolut nimic inseamna ca stie ea ceva asa ca deocamdata trateaz-o cu indiferenta(nu doctorita ci maseaua), pana la urma va trece si vei uita.
Nu stie, ca nu am avut cand sa ajung la cabinet. dar am o durere ingrozitoare si ce mai e ciudat e facptu ca nu am avut-o umflata iar dupa extractie sa umflat..si cum am pus comprese si am clatit cu ceai de musetel sa tras. Dar a aparut aceasta durere pe care nu o mai suport si curge puroi din locul de unde a fost extras.
Parerea si sfatul meu este sa mergi urgent la ea si sa ii spui ce se intampla.Te poate ajuta sa nu mai suferi atat.Momentan si eu am o durere de masea de mor si fac tratament cu Amoxicilina care este un antibiotic foarte bun si chiar il recomand.Doza depinde de varsta.
User252426 întreabă: