Parerea si sfatul meu este sa mergi urgent la ea si sa ii spui ce se intampla.Te poate ajuta sa nu mai suferi atat.Momentan si eu am o durere de masea de mor si fac tratament cu Amoxicilina care este un antibiotic foarte bun si chiar il recomand.Doza depinde de varsta.
Daca doctorita care a facut extractia (banuiesc faptul ca ai luat legatura cu ea si stie ce se intampla cu tine) nu a prescris absolut nimic inseamna ca stie ea ceva asa ca deocamdata trateaz-o cu indiferenta(nu doctorita ci maseaua), pana la urma va trece si vei uita.
Nu stie, ca nu am avut cand sa ajung la cabinet. dar am o durere ingrozitoare si ce mai e ciudat e facptu ca nu am avut-o umflata iar dupa extractie sa umflat..si cum am pus comprese si am clatit cu ceai de musetel sa tras. Dar a aparut aceasta durere pe care nu o mai suport si curge puroi din locul de unde a fost extras.
Posibil sa nu iti fi curatat locul bine si sa mai fi ramas ceva acolo, oricum din moment ce ai puroi e bine sa iei antibiotic, daca nu te duci la doctorita respectiva, du-te si intreaba la farmacie ce e bine sa iei
dobrin1019 întreabă: