Nu, intra pe grupul de Facebook `doNectar - nectar pentru trup si suflet` si citeste toate cazurile de acolo. Uleiurile esentiale fac minuni. Doar ca e un grup promovat de uliurile doTerra, care costa vreo 100-180 ron sticluta. Gasesti la fel, mult mai ieftin, la Fares. La 15 lei. Trebuie sa scrie PT UZ INTERN pe ambalaj (sa nu fie d-alea de aromoterapie) Poti trimite poza cu problema ta, sau pur si simplu intreba si primesti garantat raspuns. Afla reteta si trateaza-te fara operatie. Eu am fot socata de problemele expuse acolo, care si-au gasit rezolvare cu aceste remedii ascunse. Ai putea sa incerci. Macar intra si urmareste problemele din urma, sa vezi cum s-au redus diverse galme.
Se putea avita operatie, daca ati fi aplicat timp de o luna ulei esential tamaie+melaleuca+lavanda. Dar si alte combinatii. Multi s-au vindecat asa, se micsora vazand cu ochii...
Am intrebat daca pot intra in strand cu apa sarata si daca ma ustura dupa 2 luni de la operatie, nu am intrebat cum puteam evita operatia.
Tu stii in ce stadiu e. Daca e deschisa rana, evident ca NU> Nu m-am putut abtine, cand am citit ca te-ai taiat ca blegul, fara sa te fi documentat. Evident ca aia au indicat operatie, altfel nu-si justificau seseria, trebuie si puradeii lor sa adoarma seara cu stomacul plin
Nu m-am taiat ca "blegul", multumesc oricum, daca ai citi mai bine pe net si ai discuta cu 2-3 medici, excizia chistului este cea mai eficienta procedura pentru a nu mai aparea ceva in zona aceea. Celelalte proceduri ofera nefericita posibilitatea a revenirii chistului!?
Nu. Din cazurile marturii de pe net, nu mai revine Sanatate!
Ai dat cumva un raspuns arogant sau chiar sustii ceea ce am zis?