| LupusDei1993 a întrebat:

Buna ziua, ma confrunt cu o problema sensibila de lunga durata, si mai exact am niste pete rosii pe capul penisului si e greu sa decalotez si sa ating efectiv zona aceea.

Vreau doar sa stiu ce e, nu ma mai intereseaza vorbele gen du-te la medic; am fost si nu au rezolvat absolut nimic. Asa ca vreau o solutie de la cei ce cunosc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Penisul in general nu se spala cu geluri sau sapunuri puternice care fac iritatii pe piele - se pot folosi sapunuri soft anti-bacteriene in special care sunt cele mai bune si preintampina si anumite infectii sau iritatii locale. Apoi, in general, in special pe timp de vara este bine sa fii ras in toata zona penisului inclusiv pe testicole si zona inspre fund - poti folosi niste bicuri de unica folosinta dar mai bune. Si partea care te interesaza acum pe tine este asta - Penisul niciodata nu trebuie sa stea uscat - dupa spalare cand esti transpirat in zona intre piciare sau dupa ce faci dus trebuie sa te dai cu anumite creme sau alifii-gel care sa tina penisul moale si lucios - recomandarea cea mai buna este ULEi DE COCOS - se gaseste la farmacii dar in special pe la magazinele naturiste gen plafar, etc. - Acest ulei sa fie de la firma ArboriA PlanT - asa scrie pe acel barcanel din sticla cu capac din tabla si pe eticheta sa scrie ca este - Organic Extra-Virgin. Uleiul este albicios in borcanas si odata pus pe penis si incepi sa masezi de gen excitand penisul, acest ulei se face incolor si intra in cateva minute in piele, inclusiv se pot masa cu el si testicolele. Odata intrat in piele cam dupa 10 - 15 minute de masaj usor in varianta mas-turbare, penisul va deveni moale si pielea elastica iar capul penisului isi v-a recapata in timp si elasticitatea, si culoarea si acele pete vor disparea. Recomandarea este se te ungi putin seara inainte de culcare iar dimineata cand penisul este marit si sculat cum este normal in jurul orei 5 - 7 dimineata, te ungi si atunci putand sa faci o mas-turbare completa - uleiul cand intra in piele face dilatare, inmuiere, lubrifiere si penisul se incalzeste putin mai mult fata de temperatura normala a corpului producand si dilatarea si refacerea elasticitatii si a pielii si a vaselor sanguine. Iar ca final, acest ulei de cocos al folosec in special actorii de filme XXX care seara se dau pe penis cu asa ceva inclusiv si dimineata iar dupa cateva ore sau dupa-amiaza cand au filmari penisul odata excitat v-a sta mult mai mult in erectie capatand in plus si putin in diametru cat si in lungime. Acest ulei de cocos in timp, cu ungere seara si ungere dimineata, cu mas-turbare completa produce marirea in diametru a penisului pana la 6 cm (adica grosimea in diametru a penisului o sa se duca pana in 6 cm) adica putin mai gros decat 3 degete de la mana si produce si elongatie ca lungime marind penisul cu 3 pana la 5 cm in plus fata de cat al ai (dar asta in timp - este vorba de 1 - 2 ani) - cum spuneam actorii XXX dupa folosirea acestui ulei de cocos cu cateva ore inainte tot atunci consuma si o doza mare la cutie de energizant si evita cu cateva are inainte de filmare sa manance ca sa nu aiba burta umflata - rezultatul este pe masura = un penis mare gros, lung si cu capul proeminent marit si mentinerea in erectie va fi mult mai lunga. Deci, uleiul de cocos este solutia ce te v-a scapa de pete - insa nu in cateva zile - rezultatul va fi in a 2-a saptamana. Apoi tot pentru intretinerea penisului si marirea lui si in lungime si grosime este si UNT de SHEA, tot de la firma ArboriA PlanT, este in cutii din platic negre iar preturile si pentru COCOS si pentru SHEA sunt modeste 18 lei pana in 26 lei - sfatul este sa iei un barcanas mai mare si cutie la fel = castigi la pret per cantitate. Sii acest Unt de Shea este folosit de actorii XXX. Eu folosesc aceste 2 produse de ani de zile ca sa nu zic ca sunt peste 10 ani iar rezultatele pentru penis ca marime in grosime si lungime sun de exceptie - insa fac asta zi de zi seara si dimineata ca un refex de acum fiindca am vazut rezultatele si nu am de ce sa ma plang pe directia asta. Sper sa iti fie de folos ce ti-am scris - oricum o zi, doua fiindca este posibil ca acele pete de pe cap sa te si doara sau usture putin, iti recomand o ungere mai putina si o mas-turbare mai usoara - apoi poti trece pe normal - dupa ce uleiul si untul intra in piele, dupa cateva ore daca simti transpiratie intre piciare si zona testicolelor iti recomand steregea zonei cu servetele umede cu alcol din pachetele acelea mari din platic - eficienta este foarte buna ca stergere si degreseaza bine si penisul si testicolele - apoi reiei ciclul zi de zi.

| LupusDei1993 explică (pentru REMiXPaLTaLK):

Am nevoie de medicamente nu de cacaturi naturiste.

| REMiXPaLTaLK a răspuns (pentru LupusDei1993):

Cred ca ai o problema cu... si cu capul! La doctor ai fost si ti-ai bagat penisul in ei - in ''cacaturile'' naturite care sunt mult mai bune decat medicamentele pline de chimicale vad ca ti-ai bagat si aici penisul! = stii ce rezulta de aici - ai facut sex neprotejat cu vreo rapandula nespalata plina de boli si muierusca aia ti-a dat o boala care tu stii bine ce este si o dai in vrajeala pe aici ca ai fost la doctor si ca aia sunt tampliti si nu au depistat ce ai! - Deci, nu ramane decat varianta asta - pui penisul pe un fund de taiat zarzavat si jap ai tragi una cu o toporisca si al tai, apoi ai faci o gaura si al atarni la gat cum fac aia de prin triburile de canibali de prin Amazon. Pleca la un medic bun de dermato-venerice si medicul sa fie femeie ca medic si mai in varsta fiindca ele sunt cele mai bune pentru tratamente ce iti pot recomanda in cazul cand ai luat ceva ciuperci microbiene din vagin si astea sunt multe la femei de diferite tipuri ca boli. Nu in ultima masura fa ceai concentrat de musetel de la pungute nu din acelea la plicuri si tine penisul intr-un pahar unde este musele ceai cald ca sa previi o infectare mai mare de la cap inspre testicole ca atunci cand se umfla si alea chiar ca ai dat de belea. Faci cum crezi - eu tot ce ti-am recomandat este OK din toate punctele de vedere iar daca vrei sa o tai si so dai la ratze e treaba ta!