| Lar12 a întrebat:

Mi-a întârziat menstruația 23 zile, menționez nu am menstruatia regulata.Am avut contact sexual protejat.Mi-a mai întârziat menstruația 14 zile dar acum este foarte mult.Am făcut teste de sarcina dar au ieșit negativ. Vreau să mă duc la control dar după ce vine CM.Sa mă sfătuiesc și pe mine cineva ce sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Cand si cum ai facut testul de sarcina? Daca l-ai facut prea devreme probabil aia e un fals negativ, daca nu l-ai facut din urina de dimineata jetul mijlociu, din nou, poate fi un fals negativ si tu sa fii de fapt insarcinata.
Eu zic sa mergi la control mai repede.

| Lar12 explică (pentru CuriousStuff):

Testul l_am făcut de dimineața și acum 5 zile l-am făcut.Și sunt sigura că nu sunt însărcinată noi am avut contactele sexuale numai cu prezervativ nu s-a rupt ..Nu am simptome că aș fi însărcinată...

| CuriousStuff a răspuns (pentru Lar12):

Simptomele apar doar prin a 3-a luna... Poate a doua, cel mai devreme.
Dereglari mai apar si pe baza de stress, alimentatie, oboseala si multe altele. Poti sa mergi la un control, deja e aproape intarziere de o luna. Unele femei au ciclu menstrual o data la doua luni, altele de doua ori pe luna, insa trebuie sa stii ca e din cauza ca asa e corpul tau, si nu exista o alta cauza.

| Lar12 explică (pentru CuriousStuff):

Sincer mă stresez foarte rău, ce mă sfătuiți să aștept să vine CM, și după să mă duc la control?

| Lar12 explică (pentru Lar12):

Mă dor ovarele și urinez des ..cred ca întârzie din cauza raceli puternice la ovare?

| CuriousStuff a răspuns (pentru Lar12):

Este posibil sa-ti intarzie si din cauza unei "raceli" sau mai degraba o infectie. Insa chiar si in cazul asta, tot medicul te poate ajuta ca sa scapi de infectie. Eu zic sa nu mai astepti daca deja a intarziat o luna.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti astepta menstruatia. O femeie care este activa sexual trebuie obligatoriu sa ajunga la ginecolog imediat cum apare o intarziere de 10 zile, asta inseamna ca undeva, in a douasprezecea zi de intarziere se cam termina intervalul recomandat, fiecare zi care trece in plus putand aduce complicatii grave. Din pacate maine e duminica, deci vei mai pierde o zi pretioasa, dar luni este absolut obligatoriu sa te vada un ginecolog care sa iti poata face si o ecografie performanta

| Miuletz a răspuns:

Se mai poate intampla. si mie mi-a intarziat 3 luni si cand am fost la doctor a zis ca daca iti intarzie gen juma' de an (parca) atunci e ceva ineregula, in rest daca intarzie relativ putin nu e problema, nu cred ca esti insarcinata, nimanui nu-i vine mereu pe data de 20 (sa zicem), depinde si de ce mananci/cum te simti

| Lar12 explică (pentru Miuletz):

Eu niciodată nu am avut menstruatia regulată, întotdeauna ma întârziat câteva zile, o să mă duc să fac un control zilele ce vin...