Nu ne spui ce varsta ai, daca esti baiat sau fata, dar ne ceri sfaturi medicale. Cam greu din moment ce nu stim nimic despre tine.
Cati ani ai?
Fiindca asemenea probleme sunt de alta natura si se pot rezolva la un psihiatru, nu la medicul de familie cu un siropel.
Nu mai cauta pe internet rezolvari la probleme medicale fiindca te vei adanci si mai mult in mister sau vei afla ca ai ceva ce nu ai. Mergi la medic! (Urolog in prima faza)
Sunt fata și am 11 ani(sunt tot eu doar ca mi-am făcut alt cont)
Esti inca mica. Sigur sunt alte motive pentru care siropul nu si-a facut efectul.
Tot la medic trebuie sa mergi cu unul dintre parinti, care poete explica si intelege situatia ta.
Urinatul in pat, noaptea la un copil de 11 ani este generat de o frica sau cosmar si atunci se scapa pe ea involuntar.
Problemele de acest gen se rezolva la un medic psiholog sau psihiatru si nu tin de urolog, ca aparatul urinar este sanatos si functional.
Am avut o prietena foarte buna in copilarie, care a patit asta pana la 15-16 ani. Visa tot la cateva nopti un anume cosmar care o ingrozea si atunci de frica isi uda patul. se trezea imediat cum l-a udat, dar era tarziu...
A rezolvat in timp, doar mergand la psihiatru (nu glumesc).
In primul rand ai incalcat termenii si conditiile de folosire ale acestui forum, fiindaca:
- COPII SUB 12 ani nu au voie sa detina cont aici, decat cu acceptul parintilor.
- Apoi, nu ai voie sa detii 2 conturi pe acest forum.
ia de citeste Termenii si conditiile de folosire ale acestui forum, ca sa respecti intocmai, fiindca adminul va lua atitudine si iti va contacata parintii:
https://www.tpu.ro/termeni-si-conditii