| MarianFF a întrebat:

numele meu este Marian si am o problema...Pe data de 16 August am intalnit 3 catelusi aruncati la un tomberon si le-am dat cate ceva de mancare.
Eu aveam o zgarietura banala la mana dreapta, iar unul dintre ei m-a lins pe zgarietura respectiva...Cateii inca traiesc si as vrea sa stiu daca as fi putut sa iau rabie sau alta boala...Tin sa mentionez ca zgarietura s-a vindecat aproape complet
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Mai asteapta 2 zile pana iti faci antirabicul, atunci o sa dea ghioala in tine si faci rabie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă te-ai spălat pe mână cu apă şi cu săpun când ai ajuns acasă iar zgârietura s-a vindecat, atunci puţin probabil să fi contactat rabie sau altă boală. Totuşi, dacă ţi se mai întâmplă vreodată vreo chestie de genul, dă-ţi cu dezinfectant cum ajungi acasă.

| MarianFF explică (pentru anonim_4396):

Ok...Eu m-am spalat cu apa si sapun, m-am dezinfectat cu spirt iar zgarietura s-a vindecat si oricum din cate am inteles cazurile de rabie sunt foate rare...