Tu crezi ca daca ar exista un tratament care da rezultate nu ar sti oricine de el, nu ar fi premiat cu nobel; deci nu cauta sa faci experimente cu trupul tau ca ai sa ajungi mai rau. Medicul da tratamentul ia banutu si apoi spune ca toti oameni sunt diferiti si totul e relativ.
Prunci sunt darul Domnului ti-i va da la vreme potrivita. Sovedeste-te tu si sotul tau.
Din cauza unei incopatibilitat de cuplu cum spun medici un prieten de-al meu a asteptat 11 ani pana sa aiba un copil si sotia sa era medic.
Cel mai important e sa nu te stresezi, sa nu ai atacuri de panica, deoarece si starea psihica influenteaza fertilitatea.
Bucura-te relaxeaza-te si ai rabdare.
Foarte urat @Foxi din partea ta, o familie sufera si tu vii aici cu glume proaste, du-te la birt si glumeste asa acolo!
Injectii?
Uite si mama acum 17 ani in urma, inainte sa ma nasc eu, nu putea sa aiba copii...si s-a documentat si a fost la Sovata la tratament la un dr foarte bun, a avut cate 7-8 sedinte pe zi timp de 2 saptamani, dupa ceva timp a ramas insarcinata din care am reiesit eu. Dupa cativa ani a venit pe lume si fratele meu.
Du-te si fa un tratament, cu bai vaginale ceva de genul parca a fdacut, citeste pe net.
Du-te la biserica si da pomelnice poate iti va ajuta si re roaga acasa la maica domnului. daca te rogi din toata inima sigur iti va da un semn.Mult noroc!
IonBadita1 întreabă: