Majoritatea barbatilor au penisul usor arcuit, nu este nici o problema si nu afecteaza viata sexuala.
Eu cred ca ai masurat gresit. Daca ai amsurat bine, penisul tau este prea mare si daca va depasi dimensiunile actuale, va reprezenta un adevarat handicap. Sunt putine femei care accepta un barbat cu penis peste 20 de cm, fiindca este prea mare si le provoaca durere, nu placere.
E devreme, dar e bine, fiindca este complet anormal sa ai dimensiunile astea la varsta ta. Probabil ca ai avut o pubertate precoce.
Nu, nici unul dintre voi nu mai este virgin, de vreme ce ati avut contact sexual.
Nuuu. ea nu mai e virgina.si nu poti sa spui ca ai penetrato asa doar cu capul, ca ai dezvirginizat-o complet din moment ce ai vazut singe pe cearsaf.Si tu tot nu mai esti virgin. Dar asta la baieti nu se vede.
@Brigaela Multumesc pentru ajutor. Mie nu mi se pare mare din cauza acelei " arcuieli "... mi se mai mult gros.
@Brigaela apropo, am penisul asa cam de un an, de un an nu mi-a mai crescut/ingrosat, este posibil sa ramana asa? Fara sa se mai dezvolte? Nu e prea devreme sa-si " termine dezvoltarea "?
@Brigaela Scuze de deranj... in urma cu 2 ani, in tabara, eram in pat cu fata, ne-am sarutat s. a. m. d. Ne-am dezbracat si am penetrat-o doar cu " capul " penisului. Mai sunt virgin? Ea mai e virgina din moment ce era sange pe cearsaf?
@anonim La ea poti sa-ti dai seama mai usor daca mai e sau nu virgina... dar la mine? EU cum imi dau seama?