Nu cred că are legătură, nu contează ce treabă are sângele tău cu faptul că te protejezi
Cu exceptia faptului ca Duphaston NU sunt anticonceptionale, ci fix opusul, adica progestative, da, poti dona sange daca nu esti insarcinata.
Multa sanatate!
Eu am fost la medic si mi-a zis clar ca imi da contraceptive pentru a regla ciclul menstrual, dar m-a intrebat dinainte daca vreau unele care sa faciliteze sarcina sau nu, eu i-am zis clar ca nu.
Nu am cum sa stiu in ce mod a decurs discutia, dar repet, Duphaston este progestativ.
Printre tratarea altor afectiuni, este folosit in tratamentul femeilor care doresc sa obtina o sarcina (factori diversi ce cauzeaza infertilitatea), sau care deja sunt insarcinate si prezinta risc de avort spontan.
Nu este necesar sa ma crezi pe cuvant.Este suficient sa citesti prospectul sau/si sa ceri opinia altui medic pe acest subiect.
Daca doresti sa eviti o sarcina, foloseste protectie, deoarece Duphaston NU este un anticonceptional.
Daca doresti sa imi urmezi sfatul sau nu, este alegerea ta, dar eu sunt cat se poate de sincera si iti dau o informatie corecta.
Numai bine!
DariaDrg întreabă: