| Anonimulcuintrebari a întrebat:

Buna ziua/seara, am si eu o problema care ma deranjeaza foarte mult, ma simt mai mereu balonat si foarte multe gaze.
Am fost la un medic acum ceva timp sa-mi fac niste analize si mi-a pus un aparat pe burta ca sa vada ce am prin burta doar ca nu a putut pana nu a apasa destul de tare deoarece nu se vedea de gaze.
Faza e ca nu ma simt foarte bine din cauza asta mai ales ca uneori trag si vanturi fara sa vreau pentru ca nu pot altfel desi asta cand chiar nu mai pot deloc.
Oricum e si stanjenitor si nu ma simt nici bine, cum pot rezolva asta?
Ati patit si voi asa? Vreau ceva sugestii de lunga durata adica nu stiu ca am incercat si cu carbune din ala de burta (erau niste pastile nu stiu cum le zice) si din cate-mi aduc aminte nu prea au functionat.
Dau funda cine ma ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Uvox a răspuns:

Aparatul este endoacop.
Poate este meteorism.
Cauta pe net si vezi si tratamente.
Dar diagnosticul si tratamentul doar de la doctor.

| GabyT10 a răspuns:

Daca ai facut ecografie abdominala, acel medicul internist ti-a dat o reteta pentru a te scapa de aceste gaze.Sunt convinsa ca nu este nimic grav,altfel ai fi spus ca ai regim alimentar si tratament (in schimb tu spui ca ai luat carbune si niste pastile, care nu sti cum se numesc). Parerea mea, fie mergi iar la un medic internist, sau ai grija la ceea ce mananci, flatulenta poate fi din cauza unor alimente.Incearca sa eviti fasolea, lintea, varza, conopida, broccoli, ouale, produsele lactate care contin lactoza, dulciurile fara zahar si guma de mestecat (contin indulctori), alimentele care contin fructoza (fructe, miere si sucuri de fructe). Multa sanatate iti doresc.

| dizzyalyn a răspuns:

Mergi la alt medic!

| Anonimulcuintrebari explică (pentru GabyT10):

Multumesc la fel happy

| GabyT10 a răspuns (pentru Anonimulcuintrebari):

Multumesc happy

| LaraClarice a răspuns:

Examenul coproparazitoligic l-ai făcut?
Pe mine pentru balonare mă. ajuta kebene +, chiar daca e mai scump.
O cunoștință are sindromul colonului iritabil și are cam aceleași simptome. Dar diagnosticul l-a primit de la medic. Din ce oraș ești?