| Mishu0102 a întrebat:

Buna ziua, Spuneti-mi va rog am o dilema..Sunt insarcinata …. Pe data de 26 iunie a fost prima zi a ultimului ciclu menstrual, pe data de 13 iulie si pana pe 17 am fost cu iubitul meu el fiind plecat peste hotare. La usg imi arata cu o saptamana mai mult adica acum la primul screening pe 28 septembie imi arata 12 saptamini si 1 zi eu crezand ca am aproximativ 11 si 1 zi 2. Spune-mi va rog cum este posibil?! Nu am avut relatii cu nimeni in afara de iubitul meu, din ce cauza usg arata cu o saptamana mai mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ultimul ciclu menstrual, atunci cand ai avut ovulatia si perioada fertila (probabil intre 10 si 20 iulie), dar nu-ti pot spune cu exactitate fiindca nu-ti cunosc istoricul ciclurilor tale.

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Esti sigura ca datele sunt corecte? De obicei nu se intampla minuni, daca la asta te gandesti.

| Mishu0102 explică (pentru dullcat):

La ce date te referi?

| Mishu0102 explică (pentru Violleta2022):

Ciclul era mereu cu retineri niciodata la fix. de exemplu in mai a fost pe 16 prima zi ciclului iar in iunie tocmai pe 26

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mishu0102):

I n cazul de fata, nu are nici o relevanta cicluri neregulate anterioare, doarece numaratoarea ta incepe din 26 Iunie, de la ultimul ciclu menstrual, fiindca dupa aceea nu ai mai avut ciclu deloc, deci perioada ta fertila a fost la aproximativ 10-14 zile, dupa ciclu cand ai fii putut ramane insarcinata.

PS Nu exista ciclu in retineri, exista ciclu de tip NEREGULAT, asta este tipul pe care-l ai tu, fiindca nu vine niciodata la fix acealasi numar de zile.