anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am aproape 20 ani, 1.83 inaltime si 60 kg... Am nevoie urgent de ajutor... nu mai pot trai asa. Lumea te trateaza altfel cand esti slab. Toti te sfideaza si te trateaza diferit. isi bat joc de tine si nu ai nici o putere.te ataca ca si cum nu ai fi om ca ei. Am incercat sa ma apuc de sala, nu am rezistat nici macar 1 luna din cauza celor din jur care m-au descurajat spunandu-mi ca daca nu iau suplimente nu am nici o sansa ba chiar o sa slabesc mai mult. toti se uitau dubios la mine si aveau un zambet rau pe fata. In acea luna de sala m-am antrenat fara oprire zi de zi alaturi de un prieten care face de ani de zile. Am tras pana la epuizare in fiecare zi.Nu am pus nici un kg in plus. Va rog mult,am intrebat la mai multe farmacii de medicamente pentru ingrasat, fiecare spunandu-mi diferite medicamente.nu stiu ce sa iau. nu am o situatie financiara foarte buna dar daca stiti ceva care functioneaza cu adevarat spuneti-mi indiferent de pret.Va rog mult. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Stai mai linistit... Cauta-ti un anturaj care sa te accepte. Daca esti slab nu e bine, daca esti gras iar nu e bine... Si eu am fost slab si inca sunt, dar nu are nici naiba treaba cu mine, asta pentru ca nu am un anturaj ca al tau. O sa ai timp si sa te ingrasi, asta odata cu varsta, inevitabil. Fa-ti niste analiza sa fii sigur ca esti sanatos si greutatea ta nu se datoreaza vreunei boli si stai pe curul tau.

8 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Chill. Mai bine slab decat gras. O sa te ingrasi mai tarziu. Daca asta e corpul tau, nu are rost sa bagi chimicale in el. Cel mai bine sa faci sport ca sa te dezvolti.

| Mayhem666 a răspuns:

Si eu am 20 de ani, am 1, 75 si 62 kg, si am observat ca multi imi spun ca sunt prea slab, dar eu nu ii bag in seama, eu ma simt bine asa cum sunt, si nu imi pasa de parerile lor, si nici tie nu ar trebui sa iti pese, daca te simti bine asa cum esti, atunci nu ar trebui sa schimbi nimic. Trateaza-i cu indiferenta.

| untu a răspuns:

Ignorati si nu va puneti asta la inima! Lumea care te trateaza se inseala, fiindca nu va cunoaste mai bine pe dvs., lumea nu stie nimic despre dvs. Important e sa te simti mai bine in largul dvs.60 Kg este greutatea ideala normala! Stati linistit ca nu sunteti slab asa cum inchipuiti dvs. ca vorbeste asa lumea!

Răspuns utilizator avertizat
| IseeVoices a răspuns:

Scrie pe Youtube angel fitness poate te va ajuta.

| IseeVoices a răspuns:

PS: are un site si poti sa-ti faci o programare pe skype cu el sa sa vorbesti diverse lucruri, banuiesc ca e gratis din moment ce nu scrie pretul dar trebuie sa te programezi si luna asta e ocupat.

| AgentulVIPPro a răspuns:

Va multumesc mult... Chiar m-au incurajat raspunsurile voastre. va multumesc din inima tuturor...

| Laura78 a răspuns:

Poti sa arati cum vrei.Problema e la anturaj, nu la tine.