| stoiculescualex a întrebat:

sunt disperat, am un caine cibanesc german femela de 1, 5 ani care de 1 an se chinie cu raie, la cand i-a aparut prima data boala a avut o rana pe bot si apoi s-a extins pe tot corpul si i-a caut tot parul i am facut tratament tot ce mi-a recomandat mediul, dupa 2 luni si a revenit in proportie de 50% adica i-a crescut parul,dar se vedea pe ea ca nu e bine adica manca foarte mult si tot slaba era,apoi boala i ar a aparut si acum in momentul de fata are carne putreda pe ea miroase ingrozitor mi e si frica sa ma apropii de ea, am incercat sa ii fac baie cu amitraz, cu sulf si nimic.Acum nu stiu ce sa mai fac cu ea imi e frica sa nu ma imbolnavesc eu si nici animalele ca mai am 2 catei dar nu au nimic.Ce as pute sa ii fac? La adapost nu o primeste sa o abandonez nu pot ca imi e foarte mila de ea? M am gandit sa o eutansiez dar imi e mila.Voi ce ziceti sa fac sa o eutansiez sau sa continui tratamentul(dar se chinuie foarte rau, adica cand ii dau invermectacina-specifica pentru raie, ea nu mananca nimic 2/3 zile). Sunt disperat! https://www.youtube.com/watch?v=-ZlYbqdK1aE (in acest videoclip ea era sanatoasa si avea 5 luni)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Cheama iar veterinarul la ea, sa vada ce e de facut.

| stoiculescualex explică (pentru CuriousStuff):

Cand pe el l am chemant sa imi dea tratamentul pentru ea dar nu a dat roade, oricum veterinarul de la mine e un jegos spun asta pentru ca nu il intereseaza m-am rugat de o saptamana si ceva sa vin si tot nu a aparut pana in momentul de fata