| Useruser0 a întrebat:

Buna ziua, sunt printre voi barbati care luati tratament cu antidepresive si va doriti un copil? Sau ati reusit sa concepeti un copil? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este recomandat cand esti in depresie sa faci copii, fiindca nu poti avea grija nici de tine, dapai sa-i fii sprijin fizic si financiar sotiei gravide, sau unui copilas plangacios.

Copii se fac cand sunteti amandoi sanatosi atat mental cat si fizic!

| Useruser0 explică (pentru Violleta2022):

Sunt de acord! Nu avem de gand sa facem, doar daca ar fi ceva neprevazut …totusi imi pun si eu anumite intrebari … plus daca tratamentul ar fi pe o perioda mai lunga sau pe viata? Inseamna ca nu o sa putem face niciodata? E greu gandul acesta de dus.

| 4evergentleman a răspuns:

Nu au legătură, nu afectează cu nimic tratamentul, dar copilul poate moșteni boli psihice de la tine, exisra riscul asta, dar fara a avea corelație cu tratamentul cu cu bolile tale!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Useruser0):

DE ce, tu crezi ca nu vei scapa niciodata de depresie?
Am vesti bune pentru tine: cu tratament si vointa poti scapa de depresie si poti fii fericit, avand o viata foarte normala., trebuind doar sa vrei sa iesi din stare in care esti aucm, sa-ti impui sa iesi din casa, sa socializezi cu oamenii, sa-ti iei de munca ca lipsa unui servici duce la adancirea depresiei si evolutai ei in rau.

| Useruser0 explică (pentru 4evergentleman):

Sotul are tratament, eu sunt afectata de situatie pentru ca nici nu vreau sa ma gandesc cum ii sa nu poti iesi din casa decat insotit. acum e din ce in ce mai bine, dar mi frica pe viitor ce va fi cu noi. cum vom evolua si cum vom depasi provocarea aceasta, eu voi fi mereu alaturi de el, iar din cate stiu tratamentul poate sa aiba efecte negative asupra unei sarcini dar nu se stie cu exactitate. acum in viitor vom vedea ce ne-a rezervat Dumnezeu

| Useruser0 explică (pentru Violleta2022):

Sotul meu are tratament de ceva vreme, a functionat o perioda, dupa care acum i-a prescris medicul un antidepresiv, e din ce in ce mai bine, o sa isi caute si de lucru cand se va simti pregatit, eu oricum voi fi alaturi de el, sunt si eu afectata destul de tare de tot ce a trait el, pentru ca am trait si eu durerea lui, dar pe mine acum ma iau doar ganduri negative despre ce viitor vom avea, daca va trece candva aceasta problema, daca va putea fi candva fara tratament, e dependent momentan de el, daca vom reusi sa ne facem un copil si daca va fi sanatos, daca vom avea curajul sa il facem stiind ca suntem cam afectati emotional si psihic sa zic, eu am 28 ani, sotul 33. Acum cum va vrea Dumnezeu … el are ambitie si isi dorest sa se vindece de data acesta definitiv, cred ca e cea mai dorinta si bucurie sa poata avea o viata normala fara medicamente si sa fie bine si eu la fel, nu am tratament, mai iau alprazolam la nevoie, dar oricum sunt foarte sensibila si mi frica cand imi amintesc prin ce am trecut. si daca ar fi inapoi situatii de genul daca as putea sa trec iar prin asta. ma rog lui Dumnezeu sa ne lumineze calea?

| ayran a răspuns:

Bro, crede-ma am reusit sa concep un copil foarte simplu si usor fara antidepresive. Imi faceam odata baie si m-am m@sturb@t in cada, dupa a intrat sora mea ca sa isi faca si ea baie in aceeasi apa si dupa, testul ei de sarcina a fost pozitiv.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Useruser0):

Nu mi-o lua in nume de rau, dar in cazul asta in care amandoi sunteti atat de bolanvi, este bine sa nu faceti nici un copil, ca nu are cine sa aiba grija de el.
Iesiti din casa si cautati-va de lucru, ca depresia dispare cand te focusezi pe ceva ce trebuie sa faci zilnic.