anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un baiat de 17 ani si de 1 an de zile urinez des, de 2 luni am inceput sa urinez din 2 in 2 ore, am facut analize la urina si nu este infectie urinala. A mai patit cineva asa ceva, un sfat va rog mult. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Aceasta simptomatologie poate fi data si de un diabet sau de un calcul/polip/alta formatiune cu localizare la nivelul vezicii urinare. O investigatie necesara in cazul tau este cistoscopia. Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/analize/citoscopia

8 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy a răspuns:

Asta trece numa ca de acum inainte ai grija...este o raceala in tot corpul tau care se potruce din cauza frigului chiar daca tu nu simti ca iti cuge nasu sau oricareat simptoma :d

ai grija ce faci cu "bazinul "(sti la ce ma refer) deoarece poate sa se agraveze foarte rau fara sa iti ai seama

de asemenea poti avea si o infectie care trebuie tratata:d

daca nu iti trece de ex in max o saptamana du-te la ginecologsau la doctorul de fam si zii problema ta!

uite cateva simtome ce se manifesta cand ai infectie urinara:

Simptomele infectiei urinare:

*
Nevoia frecventa de a urina
*
Inflamarea vezicii
*
Dureri si usturimi in momentul urinarii
*
Urina tulbure sau cu sange
*
Durere a abdomenului si a spatelui
*
Frisoane, febra, greata si varsaturi.

Diagnosticare si tratament:

Daca vei astepta sa treaca de la sine, vei risca sa te trezesti cu alte complicatii destul de grave (cronicizari, abcese renale, insuficienta renala etc).

Chiar daca infectia urinara este tratata corespunzator, sansele ca aceasta sa recidiveze sunt foarte mari, insa acest lucru nu inseamna ca putem sa facem un tratament superficial, bazat pe retetele bunicii. Vizitele constante la un medic si tratamentul impus de acesta in urma unor sunt obligatorii pentru evitarea unor complicatii.

Foarte important! Chiar daca stii ca tratamentul in cazul infectiilor urinare se bazeaza pe antibiotice, nu urma un tratament inventat de tine. Antibioticele luate "dupa ureche" fara o serie de analize in prealabil (urina si/sau sange) pot duce la complicatii grave ale intregului organism.
SIMPTOMELE RACELI SUNT:

Simptomele anexitei constau, in general, in dureri in partea de jos a abdomenului. Pot apărea insă si febra, stările de vomă, ametelile, durerile de cap, sangerările sau scurgerile alb-gălbui.

Există si cazuri cand, desi femeia suferă de anexită, boala nu se manifestă in nici un fel. Tratamentul pentru anexită constă in administrarea de antibiotice. Acestea trebuie recomandate insă de medic, in urma unor investigatii, nu trebuie luate la intamplare.
In plus, tratamentul trebuie urmat pană la capăt, desi simptomele s-ar putea să dispară inainte. Trebuie stiut că, dacă cineva a suferit o dată de anexită, boala poate reveni. Cu cat anexita apare mai des, cu atat creste gravitatea ei si riscul de a rămane cu probleme.
Atentie! Chiar dacă anexita nu este contagioasă, bacteriile care o produc sunt. De aceea, si partenerul dumneavoastră trebuie să se trateze. Altfel, riscati să vă imbolnăviti din nou.
Sunt recomandate băile calde

sper ca te-am ajutat!:*

| claudiu1994 a răspuns (pentru Georgyyyyyyy):

Febra nu am, cand urinez nu am usturimi sau sa fac cu sange doar ca simt nevoia sa ma duc intruna la toaleta si cand urinez,, ma screm,, ca sa zic asa si nu mai supot starea asta de 2-3 zile sunt terminat imi vine sa imi tai...Multumesc pentru sfat.

| claudiu1994 a răspuns:

Multumesc

| Nostradamuss a răspuns:

Ori ai probleme cu prostata sau metabolismul ridicat.

| claudiu1994 a răspuns:

Nu are cum sa fie prostata la varsta asta

| Georgyyyyyyy a răspuns (pentru claudiu1994):

Incearca sa consulti un doctor.e cel mai bine pentru tine:*

| claudiu1994 a răspuns:

Am fost la urolog si a spus ca nu stie de la ce este.A spus sa fac o ecografie si analize la sange, nu stiu cat mai suport sa stau asa straight face

| Adi01234 a răspuns (pentru doctoressa):

Si eu am aceeasi problema tot 17 ani am, daca rezolvi problema sa imi spui si mie cum ai rezolvat-o te roog crying