| georgica_7264 a întrebat:

Bună ziua TPU. Am și eu o problema cam maricica. Dupa ce am căpătat un corp străin în ochi (șpan) la locul de munca, am înțeles el fiind cam mare, după ce mi-a fost extras de doctor, mi-a apărut un fel de ceață un fel de blur la vedere... spuneți-mi va rog dacă e normal și dacă trece cu timpul sau ceva cum as putea scăpa, căci vad foarte greu, va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai nevoie de inca o vizita la medicul oftalmolog.

Ai suferit un accident de munca, angajatorul ce-a facut?

| georgica_7264 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Angajatorul nu are vina e vina mea ca m-am grabit sj pokizasem fara ochelari putin... da ma duc la medic imi da picaturi amoxacilina... intrebam asa pe tru cazuri asemanatoare. daca ar fi

Bula
| Bula a răspuns:

Accidentele de munca, uneori sunt mai putin, iar alteori mult mai grave.
N-ai folosit ochelari (sau ecran) de protectie, iar rezoltatul este cel de acum.
O rana se vindeca (si ramane definitiv) in cca. 3 luni, Abia dupa aceea perioada poti afla cu ce sechele ramai sau ce se mai poate face (daca se mai poate).
Iti doresc sanatate si grija mare!