| SaveTheNature a întrebat:

Buna ziua TPU. Cand mananc imi "aluneca" greu mancarea pe gat si prin esofag.
Si de cateva zile simt si o senzatie de nod in gat. Simt si in zona pieptului o jena, o caldura. (cel mai probabil tot pe esofag).
Nu simt acizi, nu ma doare stomcaul, nu ma doare gatul.Nu am temperatura.
Am fost diagnosticat anul trecut cu Helicobacter PYlori, am tinut un tratament cu antibiotice, dar si unul naturist cu (mastic gum, sulfurane brocoli, si probiotice). Am fost pe la orl, si am facut si alte analize. In general foarte bune.
Nu mai am simptomele de greata, de acizi si dureri de stomac, doar ca mi-e teama sa nu am alte probleme pe esofag.
Momentan nu imi permit iar analize si iar medicamente scumpe.(am destule prin toate sertarele), dar nu stiu cam ce ar putea fi, si cam ce medicamente m-ar ajuta.
Niste sfaturi ceva va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| kati3mary a răspuns:

Helicobacter pylori e o bacterie responsabila pentru ulcer gastric,deci presupun ca printre medicamentele care le-ai primit pentru asta,se numara si omeprazol,sau ceva asemanator.
Nu-i asa ca iti e greu sa inghiti? Nu te speria,mai mult ca sigur e un efect al medicamentelor pentru infectie,si o sa treaca repede; am facut si eu tratament cu asemenea medicamente, si la unele, asta era una dintre efectele pe parcursul tratamentului sau imediat dupa. O sa iti treaca repede, dar daca nu, nu ezita sa intrebi un doctor.

| SaveTheNature explică (pentru kati3mary):

Momentan nu tin nici o medicatie. Am tinut atunci imediat dupa diagnosticare.
Mi-au trecut simptomele urate. Dar acum au venit alte simptome nedureroase dar jenante.
Cred ca o sa consum ceva antiacid vreo saptamana, si ceva protector de stomac. tot vreo saptamana + putin regim, sa vad ce se intampla. Multumesc oricum.

| kati3mary a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ok,sper sa te faci binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Acel nod in gat poate fii ceva si de la glanda tiroida.
Iti recomand sa mergi la medic, poate e de natura hormonala.
Te pup!