Am vazut pe internet niste magenti care ii pui pe ureche timp de o ora si te lasa de fumat. Ai putea incerca. Funda daca vrei!
Eu care fumez 2 pachete pe zi de cate tone ar trebui sa fie magnetii?
Trebuie sa-i spui ca a trecut de mult vremea cand pareai mai barbat daca fumezi si e o mare prostie acest viciu. El inca nu se poate considera fumator si e usor sa se lase de ele, dar acum, cu cat trece timpul creste nr de tigari si apoi e dus pe copca.
El trebuie sa fie constient de faptul ca nu e bine sa fumeze. daca incerci sa te impui in ceea ce il priveste, vei avea mari sanse sa pui capat relatie in cazul in care e un tip cu personalitate.
sa renunte la fumat trebuie sa fie hotararea lui nu a ta. incearca sa vorbesti cu el insa de buna maniera.
si in caz contrar poate e mai bine sa il accepti asa daca vrei sa continui cu el.
bafta.
El zice că de 3 luni fumează, însă eu nu cred că are mai mult de o lună. Si în seara în care ne-am certat mi-a spus că vai s-a apucat din cauza problemelor din familia sa, însă nu sunt probleme în momentul de față apoi având în vedere că ambii săi părinți fumează niciunul nu a avut ceva de protestat, iar când eram împreună cu mama lui s spus că de șmecher, ceea ce sigur asta a fost, anturajul, să pară exact ca toți prietenii lui.
I-am propus ori să le lase, ori să mă apuc și eu, poate așa l-aș înțelege. nu știu ce să mai fac. Țigările alea pe care le fumează nu sunt tari si n-au nici mirosul unei țigări obișnuite, că am fumat și eu una nu are nimic special