Stai linistita, e vorba de menstruatie aic. Nu ai de ce sa te panichezi. E normal sa se intample asta inainte sa iti vina ciclul.
Dereglarea ciclului este mereu o problema medicala pentru a-ti face griji, motiv pentru care sfatul unui medic este binevenit.
Eu zic sa mai faci o data, poate si oral, nu are legatura cu asta si nu iti va cauza probleme, totusi, mergi pana la doctor, o poti face si cu el daca vrei. Auzi...16 ani si anal... putin cam cu***
Si nu trebuie sa imi fac nicio grija vis-a-vis de ce am facut? Adica, a fost protejat si nici nu a fost vaginal ..si nu si-a dat drumul in mine
Tocmai de asta nici n-ar trebuie să-ți faci griji, dar în ceea ce privește menstruația ar trebui să fac o vizită medicului.
Am sa merg si la un endocrinolog, cred ca am si cu glanda tiroida niste probleme, daca iau in considerare simptomele.Eu nu am vrut sa fac asta, serios.Am luat antidepresive timp de 5 ani si inca mai iau si cand am facut asta, am fost scapata de autocontrol, regret enorm.
A fost o greseala, eu nu eram asa si nu am sa fiu niciodata asa. Ceea ce ma intereseaza cel mai mult este rezolvarea dereglarilor menstruale. Ceea ce s-a intamplat nu se va mai intampla. Oricum imi port o vina uriasa.
Esti insarcinata? Frate eu nu va inteleg, daca aveati minte, constiinta sau vreun simt al raspunderii nu mai faceati, acum ca ai facut ar trebui sa te doara la basca. Cand era in tine nu purtai o vina uriasa, poate una de 15-16-20 cm, nu?
Nu sunt insarcinata, nu sunt nici prima nici ultima care a facut asta, nu stie nimeni ce a fost acolo.Este o intrebare care nu cred ca trebuie luata in bataie de joc...in niciun caz o fata care face asta nu e curva.Curva este o femeie care ofera servicii sexuale in schimbul banilor.Eu nu am facut si nu am sa fac asta.Este normal la 16 ani sa am cateva curiozitati.Sunt femeie si am un viitor in fata. Oricum imi e de ajuns ca am primit vestea ca este posibil sa nu pot avea copii din cauza dereglarilor foarte mari si anticonceptionale nu am voie.De asta ma chinui pe toate partile sa le rezolv.In fine, multumesc pentru micul ajutor!
Nu am luat intrebarea ta in bataie de joc, Doamne fereste, poate pe tine, dar nu intrebarea, este normal sa ai curiozitati, da, dar cand te stii cu probleme, mai astepti, daca erai curioasa cum e intr-un vulcan te aruncai in el? Sau trebuia sa se arunce vulcanul in tine? Succes cu viitorul tau, femeio. Poti oricand adopta unul si sper ca ai invatat ca orice fapta are si consecinte.