| Alinush1993 a întrebat:

TPU.Simptomele pe care le am de zile bune sunt urmatoarele:o presiune usoara ca un nod in plex (intre stomac si piept), junghiuri in bratul stang si la baza pieptului care dureaza 1-2 secunde ca un cutit, furnicaturi dureroase in palma stanga de maxim un minut.Ce parere aveti? Eu am fost diagnosticat cu atac de panica acum 3 saptamani, medicii mi-au facut ekg care a iesit perfect plus ca acum 2 ani am fost la cardiolog unul din cei mai buni din constanta si a zis si dumnea ei ca nu am nimic.De cand a murit bunica mea de infarct plus comotie cerebrala pe 21 august tot am ganduri negre de care nu pot scapa pur si simplu in fiecare zi non stop ma gandesc la asta.E de pe sistem nervos? La 20 de ani presupun ca e putin probabil sa am boala de inima plus ca multa lume mi-a spus ca e imposibil sa am asa ceva la varsta asta daca nu e dobandita din nastere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Viata ne da bune si rele, de noi depinde pe care le alegem. Nu-i obligatoriu ca vei muri de aceeasi boala ca si bunica ta! Tu vrei sa o iei razna si sa te interneze la cei glumeti? Esti o fata tare, lupta sa depasesti gandurile negre care te framanta! Nu face prostii din ideea ca, cineva a murit! Toti murim candva, cumva, uneori si cand suntem in viata - cineva ne raneste incat sufletul nostru devine atat de trist si pare mort! Apoi, daca bunica ta a fost o persoana deosebita, atunci sa stii ca ea, acolo unde merge, trebuie sa produca fericire si altor oameni, deci fruntea sus! Cu timpul, vei avea probleme psihice sau cardiace la asemenea simptome. Daca nu reusesti sa treci singura peste asta, mergi la un psiholog! Ai 20 ani, varsta cea mai super! Ai grija de tine!

1 răspuns:
| Alinush1993 explică (pentru Caro34):

Multumesc de rapsund ai funda P.S. Sunt baiat nu fata