| Noname30 a întrebat:

Buna ziua tuturor prezenti pe acest site.Am si eu o intrebare,dar as vrea sa raspunda,doar cei care chiar au cunostinte despre acest subiect, nu sa isi dea ori si cine cu parerea.Sunt la o cura de slabire, am reusit sa slabesc in doua luni 10.5 kg, dar se pare ca organismul meu s-a obisnuit cu noul stil de viata si de o saptamana nu reusesc sa mai dau jos nici un gram.Stie cineva cum as putea sa ies din acest blocaj si sa pot sa slabesc incontinuare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Cel mai probabil organismul tau s-a obisnuit cu dieta pe care o urmezi, cu miscarea pe care o faci; ideea ar fi sa schimbi ceva fie in dieta, fie in miscare. Cel mai sigur ar fi sa apelezi la un nutritionist. http://www.i-medic.ro/clinica/clinica-de-nutritie-kilostop

| Noname30 explică (pentru doctoressa):

Multumesc pentru raspuns. Am sa imi modific dieta si voi face mai multa miscare decat ce faceam de obicei