| erterox a întrebat:

Ultimul contact sexual a fost la inceputul lunii decembrie, protejat. De atunci in ianuarie si februarie ciclul mi-a venit regulat fara nicio problema. De doua zile, insa, imi este rau dimineata si abia suport sa mananc ceva fara sa vars. Alte simptome nu am si nu stiu ce ar putea sa cauzeze asta. Exista vreo sansa sa fiu insarcinata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate ai probleme cu stomacul. Daca este asa cum spui, nu ar trebui sa te ingrijoreze ca ai putea fi insarcinata.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai avut si sex neprotejat pe perioada lunii ianuarie, cel mai probabil esti insarcinata.
Fa un test de sarcina, la 5 sapt. de la ultimul ciclu menstrual!

| erterox explică (pentru Violleta2022):

Nu am avut niciun contact sexual din luna decembrie, si atunci a fost protejat. test de sarcina am facut si ambele au iesit negative

| OanaDs a răspuns:

Buna! incearca sa faci un test de sarcina!
dar iti garantez ca nu e vorba despre nimic happy am patit-o si eu de cateva ori,.si mi se parea ca ametesc, ca aveam stari de voma sau ca,. orice altceva, problema e ca tu stai prea mult cu gandul acolo si psihicul tau lucreaza astfel incat ti se pare ca esti insarcinata!
eu zic sa stai linistita si sa faci un test de sarcina!
sper ca ti-am fost de ajutor!
ai grija de tine!

| erterox explică (pentru OanaDs):

Ambele teste de sarcina au iesit negative

| RossAnonim a răspuns:

Exista sanse mici, foarte mici fiindca dupa cum ai spus a fost un contact sexual protejeat.Fa un teste de sarcina ca sa nu existe niciun fel de dubiu in ceea ce priveste asta, dar sunt sigura ca va iesi negativwinking.Si in ceea ce priveste durerile stomacale este posibil sa fie de la ceva stricat pe care l-ai mancat! Calmeaza-te, creierul te induce in eroare, iar daca durerile persista mergi la medicul de familie sa iti prescrie ceva happy! Multa sanatate :*!