Buna! incearca sa faci un test de sarcina!
dar iti garantez ca nu e vorba despre nimic am patit-o si eu de cateva ori,.si mi se parea ca ametesc, ca aveam stari de voma sau ca,. orice altceva, problema e ca tu stai prea mult cu gandul acolo si psihicul tau lucreaza astfel incat ti se pare ca esti insarcinata!
eu zic sa stai linistita si sa faci un test de sarcina!
sper ca ti-am fost de ajutor!
ai grija de tine!
Daca ai avut si sex neprotejat pe perioada lunii ianuarie, cel mai probabil esti insarcinata.
Fa un test de sarcina, la 5 sapt. de la ultimul ciclu menstrual!
Poate ai probleme cu stomacul. Daca este asa cum spui, nu ar trebui sa te ingrijoreze ca ai putea fi insarcinata.
Exista sanse mici, foarte mici fiindca dupa cum ai spus a fost un contact sexual protejeat.Fa un teste de sarcina ca sa nu existe niciun fel de dubiu in ceea ce priveste asta, dar sunt sigura ca va iesi negativ.Si in ceea ce priveste durerile stomacale este posibil sa fie de la ceva stricat pe care l-ai mancat! Calmeaza-te, creierul te induce in eroare, iar daca durerile persista mergi la medicul de familie sa iti prescrie ceva ! Multa sanatate :*!
Nu am avut niciun contact sexual din luna decembrie, si atunci a fost protejat. test de sarcina am facut si ambele au iesit negative