| atotstiutorul31 a întrebat:

Va rog spuneti-mi, de un an am pe penis puncte albe mici, pe testicule mici cosuri si din ele ies fire de par ce sunt sunt inofensive. Va rog raspunsuri, cum pot fi tratate? Multumesc, sunt baiat am 14 ani, nu ma deranjeaza nimic aceste puncte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Anonim2htqbf a răspuns:

Ai avut contact sexual neprotejat?

| TheDorothy a răspuns:

E important sa se stabileasca o cauzalitate asupra acestor manifestari cutanate! Prima cauzalitate ar putea fi suspiciunea unui contact sexual neprotejat ce ar putea deriva in mai multe probleme! Punctul meu de vedere a fii sa te consulti cu un medic de specialitate! Asa poti fii sigur!

| atotstiutorul31 explică (pentru TheDorothy):

Am mai pus intrebari si altii mi-au spus ca sunt papule perlate dar cele de pe testicule ce sunt din cosuri mici es fire de par din ele dar deloc nu ma deranjeaza nu am avut contact sexual ma duc lunea asta la medic s-a vad ce poate fi dar mai intrebati si pe altii ce poate fi va rog

| TheDorothy a răspuns (pentru atotstiutorul31):

Ai avut vreodata contact sexual neprotejat, unele boli pot aparea si peste ani de la contactul sexual neprotejat, precum HIV.