Există un gel pentru gingii inflamate - Tisodent. Merge să dai cu el și pe cerul gurii.
Am avut și eu așa ceva. Am spart bubița și am dat cu gelul ăsta până s-a rezolvat.
Cumpără de la farmacie glicerină boraxata cu stamicin, si te dai pe cerul gurii cu un betisor de urechi inmuiat in glicerina, si in 2-3 zile numai ai nimic. Te ai zgîriat cu o coaja de paine si de aceea ai rană.
Va mulțumesc pentru răspuns! Era bașica/bubita exact ca în descrierea mea? Nedureroasa, foarte mica, moale la atingere, se aplatiza când o apăsați și a persistat mult timp? Medicul stomatolog v-a spart-o sau cum ați procedat? Bănuiesc ca tot dansul v-a recomandat și crema, nu? Nu ma deranjează fizic deloc, ma enervează mai mult psihic știind ca e tot acolo și o pot atinge cu limba. Crema ați folosit-dupa ce ați spart bașica? Sau și înainte? În cât timp s-a vindecat zona și nu ați mai simtit-o acolo? Tot pe cerul gurii ați avut-o? Și a persistat tot asa neschimbata mult timp? Era vizibila cu ochiul liber sau avea o culoare diferita fata de restul cerul gurii? Facandu-mi acum o poza eu o pot observa pentru ca știu exact unde e, și ce-i drept, e doar pe partea dreapta, lucru care reiese și din poza, aproape de pliurile/randurile de pe cerul gurii ( nu stiu exact cum sa le numesc). Mulțumesc pentru răspunsuri!
Va mulțumesc pentru răspuns. Nu e rana deschisa, nu a durut/sângerat niciodată în 3 luni. E rotunda, moale, se aplatizeaza când o apăs cu limba, nu doare, e micuța, nu o simt /nu ma deranjeaza fizic cand mananc, o simt doar cand apas cu limba zona, ma deranjeaza mai mult psihic deja, pentru ca nu a dusparut de atata timp.Nu e o rana care sa nu se vindece, sa sângereze.
Gelul mi-a fost recomandat de stomatolog, bășica am spart-o eu, am dat cu gel după ce am spart bubița timp de câteva zile până n-am mai simțit-o.
Am înțeles, și cu ce ați spart bașica? A fost dureros, a ieșit lichid din ea? Ati avut-o tot asa mai multe luni? Ce v-a zis doctorul stomatolog ca este? Al meu nici nu a vazut-o initial, tot ma punea pe mine sa ii arat unde o simt, apoi a făcut poze, mi-a arătat o zona mai rosie, dar nu era zona cu pricina cred. De ce nu v-a spart-o doctorul? Ca și eu am pus problema asa, dar mi s-a zis ca nu e necesar. Mulțumesc mult pentru toate detaliile!
Când am spart-o a durut, foarte puțin, a ieșit un lichid apoi puțin sânge. Nimic deosebit. Am mai avut răni prin gură.
Eu i-am spus stomatologului de bubiță, el a zis că nu-i nimic și mi-a recomandat gelul. Am dat câteva zile și nu a avut efect apoi am spart-o eu singur, am dat cu gel câteva zile până s-a vindecat.
Cu ce ați spart-o? Cum ați procedat? E prima data când pățesc asa ceva, si de asta va tot cer detalii. Tot un timp mai îndelungat ați avut-o în gura? ( eu o am cam de 3 luni) și a rămas la fel pe toată perioada? ( la mine este la fel )
Ați reușit să vi-o spargeți singur pe cerul gurii? Eu nu reușesc sa o vad în oglinda, f8ind în partea de sus, eventual doar dacă pun pe cineva.
Inteleg,înseamnă că a fost mai mare ca și la mine, eu nu prea pot sa o sparg cu unghia, e micuța. Și nu ați mai avut probleme de genul de atunci? S-a vindecat complet locul, nu?
Da. Locul s-a vindecat complet și nu am mai avut probleme de genul ăsta.
Va mulțumesc frumos pentru toate detaliile! Va doresc multa sănătate!