| larisagiurca a întrebat:

Bună ziua, vin cu o întrebare la voi, dacă mă doare sânul stâng și la subraț la ce doctor trebuie sa merg. Am tot căutat dar nu găsesc decât ginecolog.
Am 23 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Exista medici specializati in asa ceva, se numesc senologi dar nu cred ca avem prea multi in Romania.
Oricum in principiu la un ginecolog se merge pentru dureri de sani

| sweetys a răspuns:

Ginecologie, si daca considera, te trimite sa iti faci mamografie

| minrest a răspuns:

Mergi la medicul de familie, care iti va da trimitere unde crede el.

| mihai69 a răspuns:

Eu aș recomanda un endocrinolog.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie ecografie mamara, medicul de familie asta trebuie sa scrie in trimitere si mergi la orice clinica care face radiografii mamare vezi, medlife, hipocrat ăstia fac in special radiografii, suni te programezi si faci radiografia, esti din Bucuresti?

| gllopel a răspuns:

Prima data mergi la medicul de familie. El isi va da seama unde trebuie sa mergi si iti va da si trimiterea pentru consultatie.

| LisaJulie a răspuns:

Ginecolog sau endocrinolog! Acum depinde ce alte simptome ai! Este doar durere de san sau și altceva?