Eu am avut lentile de contact dar mai mult de 3 zile nu le-am suportat, ma ustura foarte tare ochi, lacrimam si ma manca foarte tare.Este alegerea ta dar eu am ajuns la concluzia ca e mai bine cu ochelari.
Medicul oftalmolog iti recomanda lentilele in functie de problema pe care o are ochiul.O pereche de lentile de contact (2 buc) te tin 30-40 de zile (depinde de sfatul oftalmologului), apoi trebuie aruncate si se folosescte un set nou de lentile de contact.Bafta!
Exista riscuri ridicate pentru ochi?
Iti va spune medicul oftalmolog
Buna, lentilele de contact nu prezinta riscuri in cazul in care respecti regulile de intretinere si acorzi o mare atentie igienei. Eu port lentile de contact de cativa ani si nu am avut nici o problema pana acum. E foarte important sa mergi la un consult oftalmologic sa ti se realizeze o adaptare de lentile de contact, astfel stii cu siguranta care sunt lentilele cele mai potrivite pentru tine. Din cate am observat, site-ul de pe care imi achizitionez de obicei lentilele de contact (conga.ro) ofera o consultatie gratuita daca iti completezi contul pe site. Sper ca ti-am fost de folos.