Medicul oftalmolog iti recomanda lentilele in functie de problema pe care o are ochiul.O pereche de lentile de contact (2 buc) te tin 30-40 de zile (depinde de sfatul oftalmologului), apoi trebuie aruncate si se folosescte un set nou de lentile de contact.Bafta!
Eu am avut lentile de contact dar mai mult de 3 zile nu le-am suportat, ma ustura foarte tare ochi, lacrimam si ma manca foarte tare.Este alegerea ta dar eu am ajuns la concluzia ca e mai bine cu ochelari.
Buna, lentilele de contact nu prezinta riscuri in cazul in care respecti regulile de intretinere si acorzi o mare atentie igienei. Eu port lentile de contact de cativa ani si nu am avut nici o problema pana acum. E foarte important sa mergi la un consult oftalmologic sa ti se realizeze o adaptare de lentile de contact, astfel stii cu siguranta care sunt lentilele cele mai potrivite pentru tine. Din cate am observat, site-ul de pe care imi achizitionez de obicei lentilele de contact (conga.ro) ofera o consultatie gratuita daca iti completezi contul pe site. Sper ca ti-am fost de folos.
anoooonimm77 întreabă: