| Ilovedinero a întrebat:

Bunaa.Deci eu fac kickboxing iar azi am intarziat putin la antrenament si mi-am pus bandajele repede si nu le-am strans destul de tare si m-au jenat in manusi iar cand mi le-am dat jos am observat ca a inceput sa imi dea sangele pe degetul mijlociu.Antrenorul mi-a spus sa ma duc la baie sa iau apa oxigenata si sa ma dau sa nu mi se infecteze dar probabil din cauza ca transpirasem in manusi si bandaje pielea imi era foarte sensibila mi-a curs apa oxigenata intre degetul mijlociu si inelar si efectiv m-a ars.Ce as putea face acum ca ma ustura daca ating si nu stiu daca se vindeca pana poimaine ca poimaine am iar antrenamente si n-am nevoie sa ma usture si sa trebuiasca sa ma opresc, sa le dau jos si sa le pun inapoi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns:

Cred ca trebuie sa te lasi de asa sport. Mainile tale de domnisoara nu te ajuta.

| Skarr a răspuns:

Apa oxigenata pe rani e o prostie.
Desi dezinfecteaza poate provoca iritatii si sa faca rana sa se vindece mai greu.

| Ilovedinero explică (pentru Sistemulxxl):

Dupa 8 ani, 2 entorse si o incheietura in bandaj, am lesinat de 3 ori la sfarsitul meciurilor, am ajuns si la UPU, am trecut peste bulimie, dupa atatea dati in care am slabit si m-am chinuit sa slabesc doar ca sa intru in categoria buna, dupa atatea lovituri in stomac dupa care nu mai puteam respira nu ma las nici daca as fi pe moarte.Traiesc ca sa lupt si sa joc fotbal doar ca fotbal nu mai joc in echipa propriu-zisa

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Ilovedinero):

Esti incapatanat. Ce ai castigat tot timpul asta in afara de lovituri?

Disciplina, putere pshihica, minte de invingator, trofee, medalii, meciuri castigate, aplauze in multime, un nume in sala.Majoritatea care nu fac niciun sport nu vor sa sufere nici macar pentru binele lor, nu stiu nici macar sa stranga din dinti cand e frig ca sa guste din caldura.

Vezi ca te-au afectat pumnii primiti. Te-ai gandit la un control?

Cu ce m-au afectat pumnii? Tu nici macar nu stii cu ce se mananca un sport de contact. Toti care judeca sunt cei care ar face orice sa nu se ridice din pat, sunt oamenii care ar prefera sa se obisnuiasca cu mirosul de rahat decat sa sufere si sa traga ca dupa sa le fie bine. Pumnii crede-ma ca nu m-au afectat cu nimic dar pe tine sigur te-a afectat lenea si lipsa disciplinei la ce raspunsuri fara niciun argument dai

De Parkinson ai auzit? Retine tongueARKINSON! Ai sa te intalnesti cu el dupa ce implinesti 40 de ani.

Stau efectiv degeaba sa ii explic unui mosneag ca sporturile de contact nu sunt filmele la care se uita.Du-te pe Facebook si comenteaza de " generatia din ziua de azi" sau stai in fata portii si uita-te la masinile care trec pe drum, traieste-ti viata, vezi cu dementa sa nu dai prea tare si in cativa ani sper ca nu aud ca te caci si tu pe tine prin magazine

Ai vazut ce boli au dezvoltat marii boxeri? Aia te asteapta si pe tine. Nu sunt mosneag. Am 60 de ani si amfost si arbitru de box.
Daca simti ca poti putem incrucisa manusile. Voi folosi doar o mana sa te pun la pamant in primele 15 secunde, domnisoara.

" nu esti mosneag" da ai 60 de ani. stii ce zic? Ce arbitru de box ai fost cand intrebi " si ce ai castigat in afara de lovituri?" Oricine dintr-un sport de contact intelege tot ce castigi si ce pierzi.Ca despre alea 15 sec tu chiar crezi ca poti? Am 17 ani, am o viteza exploziva de nici nu vezi pumnul, daca acum mai esti si batran nu mai vezi deloc.Am un biceps cat cutia ta de medicamente, cred ca esti mofturos ca imdt iti vine somnul de amiaza.Hai ca am si altele de facut ca tu esti gata imdt si cu viata da eu mai am putin.Zi buna asa ca la pensionari

Adica esti un pusti de 17 ani care a incasat lovituri in cap si la corp de se crede Arnold? Cauta un psihiatru, cocosel. Esti deja nebun.