| Kusea a întrebat:

Bunaaa, in ultimul timp eu si o prietena de-a mea cind ne atingem mai spontan miinile simtim ca ne electrocutam una de alta, ce ar putea fi si care ar fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vangaelis a răspuns:

Se numeste electricitate statica. Probabil purtatul hainelor din material sintetic poate fi un factor favorizant. Desi nu sunt adeptul bioenergiei, este posibil sa fie o supraincarcare a energiei corpului uneia din voi asta.

7 răspunsuri:
| Ilisaysmeow a răspuns:

Pai e din cauza electricitatii pe care o aveti in corp, care se pare ca e mult prea mare la aman doua

| Boru_Daria_Maria_1984 a răspuns (pentru Ilisaysmeow):

Vorbesti prostii! Daca nu stii taci, nu da la ghici!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mai purtati haine sintetice

| Boru_Daria_Maria_1984 a răspuns:

E din cauza electricitatii statice tongue

| BiuL a răspuns:

Electricitate statica, si eu pateam mai demult, e ceva comun

| Kusea explică (pentru vangaelis):

Sa admitem ca e din cauza hainelor sintetice, dar cind s-a produs aceasta "electrocutare" eu eram ambracata an pijama din bumbac, probabil ar fi supraincarcarea energiei corpului uneia din noi. Multumesc))

| vangaelis a răspuns (pentru Kusea):

Cu plăcere.winking