| Iancuflorentinaioanaapriliesept a întrebat:

Bunaaaaa :*. am niste bubite in cerul gurii care ma dor super rau nici nu pot sa mananc cu ele sad
ce remedii stiti, naturale, nu de la farmacie big grin

Multumesc frumos :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Cred ca sunt afte. Daca nu vrei solutia contra aftelor de la farmacie, incearca cu ceai de musetel.

| Iancuflorentinaioanaapriliesept explică (pentru Fatamuntilor):

Ce trebuie sa-mi iau de la farmacie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Posibil să ai nişte afte.
Ai aici mai multe sfaturi despre cum le poţi trata,
http://sanatate.acasa.ro/boli-7/cum-sa-tratezi-aftele-bucale-13853.html
Te pup!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Iancuflorentinaioanaapriliesept):

Ceri chiar asa; solotie contra aftlor bucale 10 ml; sunt picaturi; citeste insa prospectul inainte ( chiar de pe net). POATE esti alergica la ceva sau nu e pentru varsta ta.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Contra aftelor buncale se da prin gura cu glicerina boraxata cu nistatina! pana ajungi la farmacie poti sa dizolvi o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar mic de apa si sa te clatesti in gura, tinand solutia acolo cat poti! gustul este sarat! dupa aceste clatiri nu bei si nu mananci nimic timp de jumatate de ora!
multa sanatate iti doresc happy pupicei!

| Iancuflorentinaioanaapriliesept explică:

Ma ustura foarte rau, am uitat sa mentionez ca sunt pe langa omulet si sunt mici si rosii, debea pot sa inghit ceva sad sa-mi treaca mai repede ce stiti, hellppp crying

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună cumpără de la farmacie glicerină boraxată cu stamicină.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Cum mă aftelor buncale?