| tslex a întrebat:

Bunta TPU. astazi am primit o vestea groaznica pentru mine. am fost la spital sa imi fac o radiografie sa vad daca voi mai creste in inaltime. mi s-a spus ca mi s-au inchis cartilajele si ca nu mai am nicio sansa. AM aproape 16 ani si 1.79. as fi vrut macar 1.85.

cunoasteti cazuri din astea? ce as putea sa fac sa mai cresc? m ar interesa suplimente ceva..ca de alergat alerg mult..inot de 2 ori pe saptamana...am spalier acasa de care mai stau atarnat.dar degeaba..sunt disperat..SUPLIMENTE STITI?

VA ROG SCUZATI CATEGORIA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DieBitch a răspuns (pentru claudiu2386):

Si normal. Dar trebuie sa intelegi lumea, este in cautare de perfectiune!
Mie mi se pare ca are o inaltime destul de buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema ta nu are legatura cu Dragoste si sex.

| znstr a răspuns:

Eu te inteleg ca vrei sa fi inalt, dar inaltimea asta are si ea rostul ei. Daca parintii tai nu depasesc 1, 70, tu ai slabe sanse sa ai peste 1, 80. Du-te sa faci baschet, joaca tenis, ca daca stai la spalier degeaba, iti trebuie antrenament zilnic, si cand zic antrenament ma refer la ceva care sa faci zilnic, si sa se vada rezultate. Suplimente cel mai bine cauti la un medic nutritionist, sau la cei care lucreaza la sali de fitness si cunosc tot felul de suplimente. Ca un plus in sanatatea ta, incearca sa iei spirulina si echinacee de la Hofigal, te ajuta pentru sanatatea corpului, nu pentru inaltime. Mi se pare o aberatie sa iei pastile si prafuri/bauturi doar ca sa cresti in inaltime. Daca atat poate corpul tau, atat esti, cred ca 1, 80 iti ajunge, mai ales la 16 ani. Unii n-au atat o viata intreaga happy multumeste-te cu ce ai, altii n-au nici macar pe jumatate.

| tslex explică (pentru znstr):

PAI CULMEA CA n-am parinti scunzi MAMA ARE 1.66 SI TATA 1.87 SI NU INTELEG EU DE CE STAU PE LOC.multumesc de raspunsuri!

| znstr a răspuns (pentru tslex):

Pentru cat are mama ta, tu esti perfect asa cum esti. Plus ca, corpul isi opreste dezvoltarea (cresterea in inaltime) undeva pe la 18-20 de ani, asa ca mai e timp happy N-am vazut baschet-ballist scund, asa ca daca te duci la baschet, ai toate sansele sa mai iei cativa centimetri.

| Olariu_Alexia_Maria_1978 a răspuns:

Hei,ai putea face basket deoarece te inalta destul de mult si daca ai spalier (ai spus ca ai) puneti mainile pe la a treia bara dupa inaltimea ta stai cu spatele la el si atarna asa vreo 3-4 minute (daca nu cat poti tu)