anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cainelui meu i s-a umflat labuta. Cred ca s-a intepat in ceva. Nu am bani momentan sa il duc la veterinar. Ce as putea sa fac? M-am gandit sa ii dau niste antibiotice de care luam si noi. Are 8 luni, si este caine lup. Dau funda. Va rog, raspundeti numai daca stiti. Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1DeadMemories a răspuns:

Nu i da medicamente, poate muri. Pune i labuta in apa rece sa se inmoaie si cauta cauza inflamatiei. Probabil s a taiat sau are o tepusa ceva.

7 răspunsuri:
| Liiiax99 a răspuns:

Se poate sa o fi muscat o albina nu se stie daca nu l-ai vazut.
Examineaza labuta dar cu mare grija pentru ca s-ar putea sa il doara.
Sa nu il obligi sa mearga.
Daca dupa 48 de ore labuta o are inca umflata, consultatia la veterinar este absolut necesara.
Nu ii da antibiotice, nu sunt prea sanatoase pentru el(doar in caz ca este bolnav, poate) si nu au ce sa ii faca la labuta.

| LeahAduRose a răspuns (pentru Liiiax99):

Nu cred ca a fost albina, pentru ca a inceput de la pernute. Imi fac griji sa nu ii fi intrat ceva in pernute si sa se infecteze.

| enigmatica a răspuns:

Cainele meu de cate ori are probleme la labuta, la pernite, se linge pana ii trece. Nu i-am dat niciodata pastile pentru asa ceva.

| Liiiax99 a răspuns (pentru LeahAduRose):

Nu cred ca o sa se infecteze pentru ca si catelusa mea a avut o situatie similara si s-a vindecat singura. Dar daca iti faci multe griji si incepe sa nu se simta bine(gen: nu mananca, nu bea apa, sta mereu culcata pe spate, nu poate sa mearga 2-3 zile sau chiar mai mult) ar trebui sa o duci la un control.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Cel mai bine ar fi sa-l duci la veterinar.
Posibil sa se fii intepat in ceva.
Te pup!

| LeahAduRose a răspuns:

Va multumesc tuturor.