Buna! E normal sa slabeasca atunci cand este foarte cald! Toate animalele slabesc. Eu am un caine si 2 motani si au slabit toti 3 si este ceva normal. Asa se intampla pentru ca nu le mai arde de mancat, nu trebuie sa ii dai nici calciu, nici vitamie pentru ca o sa se ingrase la loc inainte de iarna "ca sa ii tina de cald" . Si in legatura cu picarea parului- la fel. Acum isi schimba blana cu cea de iarna, mai aspra. Trebuie sa o perii mereu. Si oamenilor le cade parul constant, pentru ca se regenereaza. Poti, insa sa te duci la veterinar sa ii iei o hrana pentru stralucirea blanii. Veterinarul o sa te sfatuiasca cel mai bine! Sanatate catelusei!
Saraca catelusa, caldurile astea sunt un chin pentru majoritatea cainilor, ce sa mai vorbim de o rasa nordica. Este bine sa aiba umbrar si apa din belsug, de mancare este cum au zis si altii, nu ii arde ei de mancat acum.
Nu este bolnava! A slabit deoarece nu a mai mancat, iar cauza caderii parului este naparlirea!
Trebuie sa mergi cu ea la un medic veterinar, ceva nu e in regula si e pacat de o asa frumusete de caine!
Din cauza caldurii cainii hasky sunt foarte sensibili nu mananca si nu mai sunt la fel de vioi. nu te speria perioada este de 2- 3 sapt isi va reveni si se va ingrasa la loc. am si eu catea hasky si are 2 ani. si in perioada in care va intra in calduri sau la naparlire va manca mai putin sau chiar deloc. isi revin imediat.