anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cat timp trebuie sa fumezi (daca tragi in gat) sa faci cancer la gat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihaicelsfant a răspuns:

Poti face si intr-un an si in 20 de ani si 50...depinde de om

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu pricep de ce fumați? Vă simțiți mai bine? Este o realizare pentru voi dacă fumați?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu fumez! Am zis eu asta? Eram doar curioasa cat timp. Si in plus am 13 ani, de ce as fuma?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mihaicelsfant):

Se poate sa faci cancer la gat daca fumezi din tigara electronica? Si daca fumezi de 2 zile?

| mihaicelsfant a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are cumlaughing sti ca poti face cancer la gat si daca nu fumezi stii?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti face cancer dupa prima tigara, dupa 1 an, dupa 50 ani sau nu poti face deloc. Fumatul este un factor de risc pentru cancer, nu un factor declansator

| Otto2014 a răspuns:

De ce ai vrea sa faci cancer la gat?
Nu mai fuma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Otto2014):

Nu vreau sa fac cancer la gat. Am fumat din tigara electronica si ma gandeam cam cat timp trebuie sa fumez ca sa fac cancer, si daca e posibil... Ce va ambalati asa, frate, toti sariti pe mine "Nu mai fuma!". In primul rand eu fac vreau cu viata mea, ok? Multumesc anticipat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Fac ce vreau*

| Otto2014 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai cica tigarea electronica e de 15 ori mai toxica decat una normala.