Eu zic totusi, din proprie experienta, ca sa incerci cu bicicleta, zilnic, 2 ture de 10, 15 km, minim! cu cuplul maxim/greu!, adica roata mare la pedale, si cea mai mica la roata spate! Hidratare corespunzatoare, fructe - cat incape, si jogging, si ceva dieta!
Nu scapi de burta facand abdomene! Prin abdomene o sa faci muschi abdominali, dar nu ai sa scapi de burta. Ca sa dai burta jos, trebuie sa slabesti. Si nu, nu exista slabire localizata, adica sa dai jos doar burta. Apuca-te de alergat. In fiecare zi minim o ora de alergat cu un regim de evitare al grasimilor si ai sa dai burta jos.
Bafta, Shin.
Eu una cred ca scapi de burta facand abdomene seara de sera si binenteles cum ai spus tu o ora de alergat.
Multe! cat rezisti tu, incearca sa faci si o mica incalzire inainte...si incearca sa faci cam 50.sau incearca sa faci cate 25 in mai multe reprize.
Ce bine ar daca lumea ar scapa de burta prin abdomene, dar din pacate nu se poate. Un regim echilibrat bogat in vitamine si minerale ar ajuta. Fara zahar, grasimi si sare
Poti face seara inainte de culcare...pentru inceput faci cateva seara. urmatoarea zi mai multe...sh dupa vei ajunge la un nr d abdomene p care sa il faci in fiecare seara
insa nu numai asta conteaza
vine vara. vreme frumoasa:Xiesi in parc, alearga.mergi cu bicicleta, role, fa mult sport, bea multa apa
renunta la fainoase sh fast food, mananca multe fructe sh totul sa speram ca va fi bine
succes:*
Pentru a scapa de "burta" trebuie sa ai un regim alimentar echilibrat, sa nu depasesti cantitatea de calorii necesara zilnic unei persoane, sa eviti pe cat posibil zaharul, painea, alcoolul.sa faci miscare in mod regulat mers pe jos 5 Km pe zi, miscare la sala 1-2 ore pe zi.
Concluzia:
Pentru a avea garantia ca scapi de "burta" consulta un nutritionist si respecta cu sfintenie indicatiile acestuia.
La fel cum ti-au spus toti, o sa iti spun si eu ca este important sa ai si un regim alimentar echilibrat, dar pentru abdomen iti recomand sa cauti pe programul acela de downloadat (stii tu care) "8 minute necesare zilnic pentru un abdomen perfect". Este chiar super tare filmuletul...eu nu am avut cine-stie-se burta, dar mi-am facut abdomenul plat si mi-am definit muschii...Bafta!
Andrei199114 întreabă: