Bună.
Eşti în perioada de pubertate şi este o explozie hormonală.
Consultă un dermatolog, fiecare individ este unic şi rişti să dai la bani pe toate produsele şi să nu funcţioneze.
Pa, pa.
Eu folosesc o spuma de curatare de la avon...si-mi trece...
ca asa am si eu cosuri... dar eu le fac de la stres asa ca nu stiu poti incerca si masarea tenului cu malai sau masca cu argila alba e foarte buna
Daca spui ca ai cam pe toata fata, se prea poate sa ai o infectie in organism.Lasa metodele babesti si du-te la un dermatolog, caci trebuie tratat din interior.Am avut si eu mii de cosuri si am incercat de-a produse din comert si produse naturiste de m-am plictisit si nu mi-au trecut decat atunci cand am fost la dermatolog si mi s-a prescris antibiotic.
Daca spui ca te si dor inseamna ca sunt deja inflamate si se cam agraveaza situatia. Cel mai bine du-te la un dermatolog, altfel risti sa inrautatesti situatia daca folosesti un tratament neadecvat si iti vei imprastia infectia.
Ai grija.>
E o infectie si veramea are aceeasi problema ia o crema de la nivea sau evan si nu le sparge
Daca te dor,(si eu am unul care ma doare)inseamna ca inca nu e "copt", si ca sa scapi de ele, cred ca trebuie sa te duci la un dermatolog sau ceva de genul si el iti va spune cu siguranta ce sa faci.
baaa3466 întreabă: