| dmrtr a întrebat:

Cand ai rubeola poti sa te speli?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Daca ai dus, la baie, din acela care poti sa-l iei in mana, iti umezesti parul [capul aplecat pe caditsa ] apoi aplici samponu, si clatesti. Insa, daca nu ai dus din acela, te chinui putin la chiuveta. :*

12 răspunsuri:
| loveflori a răspuns:

Da normal

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Buna. Nu, in-moi un buretel(sau ce ai la indemana) in apa, apoi te stergi usurel cu el, pe corphee hee. Funda?:*

| dmrtr explică (pentru cHoCollaTeFllory):

Si la cap cum te speli cand ai rubeola. mie mi se ingrasa repede parul

Am dus

| alessia5158 a răspuns:

Da, poti face dus dar nu in perioada febrila. Numai bine!

Mersi ti-am dat funda

| cHoCollaTeFllory a răspuns (pentru dmrtr):

Multumesc si eu :*

Ai avut rubeola si te-ai spalat?

| Bra1n1ac a răspuns:

Eu am rubeola acum si mi-a zis doctorul ca pot sa ma spal, dar numai sub dusbig grin, deci nu numai la cap.

| Moraru_Catalin_1994 a răspuns:

Nu nu te poti spala, eu mi-am facut dus cu apa fierbinte si mam incarcat de bobite delea rosi, in contactul cu apa fierbinte ele se inmultesc...

| Mark_Kozma_1994 a răspuns:

Am rubeola...si asta este al 9lea zi cand stau inauntru si nu mai simt nimic si nu se vede nimic. pot sa ma spal deja? si sa ies afara?

| dmrtr explică (pentru Mark_Kozma_1994):

Poti sa te speli... dar de iesit afara nu poti, cu toate ca au disparut tongue deoarece se pot agrava, trebuie sa stai cel putin 2 saptamani.
mie asa mi-a zis medicul si asa am facut tongue big grin

Întrebări similare