| lanaaaaa a întrebat:

Cand esti gravida mai are loc ovulatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu! sarcina anuleaza ovulatia! toate resursele organismului sunt folosite pentru dezvoltarea fatului, nu pentru a mai produce o ovulatie inutila! inteligent organism mai avem!

10 răspunsuri:
| Saddelyx a răspuns:

Nu.Daca ar mai avea loc, menstruatia ar continua sa apara normal.

| hamas47 a răspuns:

Nu draga lana, nu mai are loc ovulatie tocmai de aceia fetele si baietii desigur cand intarzie perioada de menstruatie a femeii o iau razna(valabil la tineri, cupluri care nu doresc copii) de frica ca au ramas insarcinate. Cam asa sta treaba cu ovulatia asta... nu-i mare treaba.

| valentingb a răspuns:

Nu, chiar daca mai ai menstruatie, aceasta nu apare din cauza unui ovul, ci pur si simplu din cauza ca un proces in organism nu se opreste. Daca ar aparea un alt ovul, ar fi tragic, pentru ca ai putea ramane gravida cu un bebe in timp ce celalalt bebe este deja dezvoltat. Iar asta e imposibil.
Cum spuneam, se poate sa ai menstru atie, dar fara ovulatie. Asta e cauza din care unele mame nu stiu ca au ramas gravide decat foarte tarziu.

| Azµre a răspuns (pentru valentingb):

Bun, bravo, bun răspuns!

| valentingb a răspuns (pentru Azµre):

Mai ales la "ur si simplu" laughing il corectez imediat.

| Azµre a răspuns (pentru valentingb):

N-are nimic, mai greșește omul când scrie repede happy Eu am citit repede și nici nu mi-am dat seama că ai greșit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Pe perioada sarcinii nu mai are loc ovulaţia, deoarece ţesutul moale al uterului nu se mai elimină, ci se dezvoltă pentru a hrăni ovulul fecundat, care se dezvoltă şi devine făt.
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Nu, nu mai are loc.

| morningstar a răspuns:

Nu. Altfel ar mai exista sansa de a ramane inca o data insarcinata in timpul unei sarcini, ceea ce este imposibil. De obicei, nici menstruatia nu mai vine, dar nu este exclus totusi sa vina si peste sarcina.

| Cristina_Minetos_1987 a răspuns:

Am avut ovulatia 20 ianuarie si de atunci cateva zile mai tarziu am avut simptome de sarcina data ciclului era 6 februarie pe 4 feb seara am facut sex cu sotul si imediat a aparut o usoara sangerare care a continuat doua zile timp in care simptomele nu au disparut de sarcina temperatura ridicata 37 si peste 37, 6 dureri de sinii maritii plinii balonare excesiva apetit de mancare crescut am luat in greutate oboseala excesiva schimbare de comportament la trei zile dupa sangerare am facut test sarcina care a iesit negativ simptomele le aveam foarte pronuntate am mai facut iar la doua doua zile teste sarcina toate negative azi ar fi a noua zi de la data ciclului care ar fu trebuit sa il am normal si azi dimineata am facut test sarcina negativ si am facut si teste ovulatie care au iesit pozitive intrebarea mea este a fost sarcina sau e ovulatie acum si nu a fost nici o sarcina...tin sa precizez ca azi noapte la trei am facut sex cu sotul a inauntru si am baut si lichide ma m trezit la 8 dimineata mi am luat urina si era putin culoarea modificata fata de celalte dimineti aveam culoarea pai alte dimineti cand am facut teste iar acum era un pai mai inchis eu am ciclu regulat de 28 zile am facut controale teste analize la ginegolog si mi-a zis ca imi functioneaza totul ca un ceas ca e in regula tot acolo sotul a fost gasit in 2016 cu cantitate mica de sperma dar tin sa precizez ca in timpul acesta am fost supusa stresului conjugal..va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri si cu niste sfaturi va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul dvs