anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand invat e ca si cum m-as concentra la peretele ala cinci secunde dar vad dupa aia ca nu m-am concentrat la nimic. ce e cu mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Succes!

12 răspunsuri:
| inLoveWithNutella a răspuns:

Iti sta capul in alta parte. Esti preocupat de alte chestii. Poate te-ai indragostitsmug

| ShdDidutz a răspuns:

Pai esti obosit/a dormi putin inainte de a invata. Sper ca am ajutat.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Seamana cu problemele date de excesul de calculator, TV si telefon mobil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Nu e asta, sunt obisnuit sa citesc dar ce invat nu e totul meu, poate daca m-as scutura de ideile mele prostesti inainte sa ma asez acolo, mi-e atat de frica sa ma pierd pe mine

| Soldier92 a răspuns:

Sa vezi cand o sa fii incoltit de corigente ( daca mai esti la scoala ), sa vezi ce-o sa mai inveti atunci si o sa retii tot dupa cateva repetari. laughing))

| aneliram a răspuns:

Buna! Cred ca iti,, zboara '' mintea in alta parte.

| zaratu a răspuns:

Asa peteam si eu, stii care este stilul meu de invatare citesc o definitie odata o spun dupa trec la o doua invatat si pe aia si dupa la sun pe amandoua si asa in continuare pana termini de invata lectia

| VreauRaspuns2222 a răspuns:

Pai eu stiu? Ce-o fi? Tu sti.

| Liiidiaaa a răspuns:

Uuuu!
La ce te gandesti sau la cinelaughing?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Si asta, dar fac apriu ca daca ai renunta la tv si la calculator si ai folosi la minim telefonul mobil, te-ar ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Cred c-aveti dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru zaratu):

Citesc o definitie fara intentie odata apoi citesc una fara intentie si dupa aia le spun pe ambele fara intentie. frustrare. apoi o iau din noulaughing