| Elelena65 a întrebat:

Când m-am pus în pat am făcut o mișcare bruscă cu capul și am simțit o durere puternică pe moment. Acum mă doare dacă îl mișc într-o parte cu spate cu tot. Am și o stare de greață. Este posibil să fie de la asta greața? Este posibil să îmi fi fracturat gâtul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Este posibil să fi suferit o entorsă sau o întindere musculară din cauza mișcării bruște, iar greața poate fi un simptom asociat, mai ales dacă ai avut un șoc sau o tensiune în zona gâtului. Fractura este mai puțin probabilă, dar dacă durerea persistă sau devine severă, iar greața continuă, cel mai bine ar fi să consulți un medic pentru un diagnostic corect.

| Laomarginededrum a răspuns:

Ai și o ușoară amețeală?
Cel mai probabil te-a prins frigul in zona gatului si e intepenit.
Va trece in cateva zile daca incalzesti zona sau exercitii Alin Burileanu yt, spondiloza cervicala.

| Solane a răspuns:

Daca era fracturat nu mai stateai tu pe TPU.
Fa usoare masaje in zona afectata.
Totusi greata aia e ciudata. Treci azi pe la medicul tau.