| Hyper23 a întrebat:

Cand ma ridic din pat brusc am o senzatie de ameteala si vad imaginea mai neagra.Am 14 ani.Ce am? Nu am alte simptome sau chestii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elcosmin a răspuns:

Probabil esti inalt. Am aceasta problema de ani de zile, am fost la doctori, am facut analize, mi-au iesit toate bune. Asta se intampla pentru ca te ridici brusc de undeva, si sangele nu ajunge atat de rapid in creier, exact d-asta vezi negru in fața ochilor. Nu te speria, nu e ceva grav, e normal. Incearca sa te ridici mai usor

10 răspunsuri:
| Anonim34578885433 a răspuns:

Anemie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai anemie. Mănâncă alimente bogate in fier și vitamina B12.

| Hyper23 explică:

Am 1.79 ca inaltime. Sunt inalt la varsta mea.

| Hyper23 explică (pentru anonim_4396):

Nah, iau multivitamine in fiecare zi si am vazut ca printre ele se numara si vitamina B12, nu stiu exact de fier.

| Mari2345 a răspuns:

Nu ai nimic. E din cauza ca te ridici brusc și mie mi se intampla?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E absolut normal, si mie m-i se intampla

| elcosmin a răspuns (pentru Anonim34578885433):

Nu gandi aiurea, pentru ca nu are cum sa fie anemie. De la anemie ti-e rau si daca stai in pat, si cand mergi, oricand

| Anonim34578885433 a răspuns (pentru elcosmin):

Nu gandesc "aiurea"?
Si nici nu vorbesc aiurea, dar e foarte posibil sa fie si anemie, de ce nu?! Eu am anemie si am aceleasi simptome, dar mai dadea si niste detalii puteam zice mai sigur, dar dupa ce a zis poate fi si anemie.
Si nu, nu ti-e rau oricand, eu am chiar mai grav, am talasemie si iti zic ca nu imi e rau mereu si nu iau pastile ceva, dar uneori(mai rar) ma simt chiar foarte bine, dar in mare parte sunt ametit si vad negru cabd ma ridic, cum zice si el

| elcosmin a răspuns (pentru Anonim34578885433):

Si eu vad negru in fata ochilor cand ma ridic si nu e anemia ca am facut analize peste analize.

| Anonim34578885433 a răspuns (pentru elcosmin):

Dar nu am zis ca e 100% sigur anemie
Am zis ca este o varianta
Bine ca nu ai, ce sa zic